Hinowa-LL33.17-Spinhoogwerker

1ste Hinowa Lightlift 33.17 Performance IIIS voor X-tra Materieel

Het Rotterdamse Verhuurbedrijf X-tra Materieel is de eerste in Nederland met de nieuwe Hinowa Lightlift 33.17 Performance IIIS. Gekozen is voor een volledig elektrische spinhoogwerker door middel van het Lithium-Ion accupakket. De nieuwe Hinowa spinhoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 32,5m en horizontaal bereik van 16,5m. Ook is de Hinowa uitgevoerd met een go-home functie die er voor zorgt dat u met 1 druk op de knop de masten weer in zijn thuispositie worden gebracht. Door zijn unieke mastopbouw kan er met de spinhoogwerker 4 meter onder het maaiveld gewerkt worden.

Safety Lift bedankt X-tra Materieel voor de gewaardeerde opdracht en wensen ze veel succes met deze unieke Hinowa spinhoogwerker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.