Verhuur hoogwerker-Hoogwerker kopen-Hinowa spinhoogwerker

BeWerent investeert in de 4de Hinowa spinhoogwerker.

De hoogwerker verhuurder BeWerent uit Emmen neemt hierbij zijn 4de Hinowa spinhoogwerker in ontvangst. De nieuwe aanwinst is de Hinowa LL20.10 Performance met een sterke Kubota dieselmotor. BeWerent was al in het bezit van een Hinowa GL14.70 – LL20.10 en een LL26.14. De nieuwe LL20.10 zal er voor zorgen dat BeWerent geen nee hoeft te verkopen aan zijn klanten. Voor de klanten van BeWerent zal de nieuwe LL20.10 vertrouwd zijn. Zelfde werking, zelfde afstandsbediening en zelfde betrouwbaarheid.

Safety Lift bedankt BeWerent voor de gewaardeerde opdracht en wensen ze veel succes met de nieuwe Hinowa LL20.10 Performance IIIS.

Verhuur hoogwerker-Hoogwerker kopen-Hinowa spinhoogwerker

Leave a Reply

Your email address will not be published.