SafetyLift-Spinhoogwerker-Hinowa

Jekuntmijhuren uit Veenendaal heeft als eerste verhuurbedrijf een Hinowa LL33.17 diesel/elektra uitvoering

Het verhuurbedrijf Jekuntmijhuren uit Veenendaal breidt het assortiment spinhoogwerkers uit met de nieuwe Hinowa Lightlift 33.17 Performance IIIS. Jekuntmijhuren beschikt al over meerdere Hinowa spinhoogwerkers en zocht naar uitbreiding. Door dat de klanten zeer tevreden zijn over de Hinowa spinhoogwerkers was de Lightlift 33.17 Performance de enigste geschikte keuze. De spinhoogwerker is uitgevoerd met de nieuwste technieken voor meer gebruikersgemak. Denk hierbij aan go-home functie en variabele afstempeling. Jekuntmijhuren koos er voor om de standaard elektromotor van 380 V te vervangen voor 230 V zodat zijn klanten overal elektrisch kunnen werken.

Safety Lift bedankt Jekuntmijhuren voor de gewaardeerde opdracht en wensen ze veel succes met de nieuwe Hinowa spinhoogwerker

Leave a Reply

Your email address will not be published.