Verhuur machines-Spinhoogwerker te koop-Nieuwe spinhoogwerker

Hinowa spinhoogwerkers voor Geco Verhuur

Geco Verhuur heeft in de afgelopen jaren een uitzonderlijk grote groei meegemaakt. Begonnen in Wijk Bij Duurstede en aantal jaar geleden een vestiging in Houten geopend. Uit deze twee vestigingen bediend Geco Verhuur zijn klanten. Door de grote groei miste Geco Verhuur spinhoogwerker in zijn verhuurpakket.

Naar wat marktonderzoek besloot Geco Verhuur eerst een periode een Hinowa spinhoogwerker LL17.75 in te huren via Safety Rent. Dit beviel zowel Geco Verhuur als zijn klanten dat er niet werd besloten voor 1 Hinowa spinhoogwerker maar 2 Hinowa spinhoogwerkers. Hier door werd er gekozen voor de Goldlift 14.70 IIIS door zijn eenvoudige bediening, prijsstelling voor de verhuur en gebruikersgemak. De Lightlift 17.75 Performance IIIS met zijn 230 kg draagvermogen over het gehele werkbereik, compacte afmetingen en eenvoudige bediening.

Safety Lift bedankt Geco Verhuur voor het vertrouwen en wensen ze veel succes met de Hinowa spinhoogwerkers

Leave a Reply

Your email address will not be published.