Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Nijborg Agri ruilt 4 oude spinhoogwerkers in voor 4 nieuwe Hinowa spinhoogwerker.

Nijborg Agri uit Renswoude is al jaren trouwe klant van Safety Lift. In de tijd dat Safety Lift nog Hinowa Nederland heette was Nijborg Agri al klant. Dit is begonnen in 2007 met de eerste Hinowa Goldlift 14.70. Tot de op heden nieuw geleverde Hinowa Lightlift 15.70 Performance IIIS. In alle jaren heeft de groei van Nijborg er tot geleid dat er steeds 1 extra spinhoogwerker bij kwam. Nu heeft Nijborg 4 nieuwe Hinowa spinhoogwerkers waarvan alle de nieuwe range Peformance. Nijborg koos voor de Hinowa LL15.70 Performance IIIS heeft 230 kg draagvermogen over het gehele werkbereik, draaibare werkbak en eenvoudige bediening. Daar door koos de Nijborg voor de nieuwste range die compacter en sneller is geworden.

Safety Lift bedankt de Nijborg Agri voor de afgelopen jaren en hopen op nog vele goed jaren samenwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.