Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Gebruikte Hinowa spinhoogwerker

Gebruikte Hinowa spinhoogwerker voor Egberts Rubber.

Egberts Rubber zocht een compacte spinhoogwerker voor diverse werkzaamheden in en rond het bedrijf. Naar een korte zoektocht op internet vonden ze een jong gebruikte Hinowa spinhoogwerker. De voorwaarden voor een spinhoogwerker was een eenvoudige bediening en compacte afmetingen. Hier kon de Hinowa spinhoogwerker Lightlift 14.72 aan voldoen. Ook zijn lagen eigen gewicht van maar 1400kg zorgt er voor dat de Hinowa spinhoogwerker weinig bruikbare ruimte in neemt in de loods.

De Hinowa spinhoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 14m en zijdelingswerkbereik van 7m met 120kg in de werkbak. De spinhoogwerker kan zowel binnen op de elektromotor als buiten op de verbrandingsmotor werken. Dit maakt een Hinowa spinhoogwerker een alleskunner in het om het pand.

Safety Lift wenst Egberts Rubber veel succes met de Hinowa spinhoogwerker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.