Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

B-rijbewijs autohoogwerker Socage

Jarenlange samenwerking A1 en Safety Lift.

A1 Verhuur uit Nijkerk is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner van Safety Lift. A1 Verhuur heeft meerdere hoogwerkers en rupsdumpers in bezit die Safety Lift in de jaren heeft uitgeleverd. Door de jaren heen is A1 Verhuur gegroeid naar 3 vestigingen en is het totale machinepark meegegroeid. Safety Lift leverde in de jaren meerdere Hinowa rupsdumpers in verschillende uitvoeringen. Airo schaarhoogwerkers en zelfrijders voor zowel binnen als buiten gebruik. Hier mogen ook de Hinowa spinhoogwerkers niet ontbreken waar A1 Verhuur nu twee Hinowa Lightlift 17.75 Performance IIIS in de verhuur hebben draaien.

Een aantal jaren geleden kreeg A1 Verhuur de mogelijkheid om Skippy Rent over te nemen. Door deze overname is A1 Verhuur in 1 klap gegroeid naar 6 vestigingen in de regio Gelderland en Flevoland. Door de overname was A1 Verhuur in het bezit van een autohoogwerker die toe was aan vervanging. A1 Verhuur heeft toen direct contact opgenomen met Safety Lift. De wensen van A1 Verhuur paste bij de nieuw geleverd Socage 25D Extreme autohoogwerker. De Socage 25D heeft een werkhoogte van 24,5m en maximale zijdelingswerkbereik van 12,7m. Ook is de autohoogwerker voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan automatisch afstempelen uit de werkbak, go-home functie, positieherrennering en eenvoudige bediening met LCD scherm.

Safety Lift bedankt A1 Verhuur en wensen ze veel succes met de nieuwe Socage 25D Extreme autohoogwerker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.