Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Autohoogwerker met Jib voor gemeente Waterland

Autohoogwerker met jib voor Gemeente Waterland

Gemeente Waterland huurde al een lange tijd autohoogwerkers in en het was tijd voor eigen autohoogwerker. De voorwaarden waren een simpele bediening, telescoop uitvoering met jib en op B-rijbewijs. Hier kon onze Socage 20TJ volledig aan voldoen. De Socage autohoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 19,5m en zijdelingswerkbereik van 13,5m. Gemeente Waterland heeft ook direct gekozen voor voor een full option uitvoering. De autohoogwerker is uitgevoerd met automatisch stempelen, go-home funtie en LCD scherm voor uitlezen van positie en actuele informatie.

Safety Lift wenst gemeente Waterland veel succes met hun nieuwe Socage autohoogwerker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.