Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Hinowa spinhoogwerker

Swaans Hoogwerkerverhuur neemt Hinowa spinhoogwerker op in het verhuurpakket.

Swaans Hoogwerkerverhuur uit Tilburg neemt zijn allereerste spinhoogwerker op in het verhuurpakket. Door steeds grotere vraag naar dit type is Swaans Hoogwerkerverhuur op zoek gegaan naar de beste oplossing. Door zijn compacte afmetingen en veel zijdelingswerkbereik kwam de Hinowa Lightlift 17.75 Performance IIIS uit als de oplossing. Met een 230kg korfbelasting kan de Hinowa LL17.75 tot een werkhoogte van 17 m en zijdelingswerkbereik van 7,5 m reiken. Het zijdelingswerkbereik van 7,5 m heeft u al tot beschikking van 3 m werkhoogte tot een up and over van 7,75 m. Na enkele dagen de spinhoogwerker op proef te hebben gehad is de Hinowa besteld in bedrijfskleur. Er is gekozen voor een benzine uitvoering die standaard is uitgevoerd met een 230 V elektromotor. Zo kan de Hinowa zowel buiten als binnen gebruikt worden en door zijn rupsonderstel te gebruiken op verschillende ondergronden en heeft een lage vloerbelasting. Verder is de Hinowa spinhoogwerker uitgevoerd met draaibare werkbak, 230 V-Lucht-en wateraansluiting in de werkbak. Ook uitgevoerd met non-marking rupsen dat er voor zorgt dat er geen strepen achterblijven op de vloer.

Safety Lift bedankt Swaans Hoogwerkerverhuur voor het vertrouwen en wensen ze veel succes met de verhuur van de Hinowa spinhoogwerker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.