Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Gebruikte Hinowa spinhoogwerker

Gebruikte spinhoogwerker van Hinowa voor Ecomark Advies en Beheer.

Ecomark Advies en Beheer was op zoek naar een gebruikte spinhoogwerker voor zijn werkzaamheden. Naar een zoektocht kwam Mark uit op de Hinowa Goldlift 14.70. Door dat de Hinowa spinhoogwerker een laag eigen gewicht heeft en makkelijk verplaatsbaar is was de keuze snel gemaakt. Om zijn werkzaamheden goed uit te voeren was het van belang dat de spinhoogwerker op rupsen stond. Zodat hij op elke ondergrond de spinhoogwerker kan verplaatsen. Bij aflevering was er tijd voor testen en beproeven van de werking van de gebruikte spinhoogwerker en een gebruikersinstructie.

Safety Lift B.V. bedankt Ecomark voor het vertrouwen en wensen hem veel succes met de Hinowa Goldlift 14.70.

Leave a Reply

Your email address will not be published.