Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Hinowa Lightlift 15.70 Performance IIIS voor Korteland Schilders

Korteland Schilders B.V. te Nieuw-Lekkerland neemt hierbij zijn nieuwe Hinowa Lightlift 15.70 Performance IIIS in ontvangst. Gekozen voor een compacte vervanger van hun huidige spinhoogwerker. De nieuwe spinhoogwerker moest een verbetering zijn in werkbereik, bedieningsgemak en snelheid. Door middel van een korte huurperiode kwam de Hinowa LL15.70 Performance IIIS als beste uit de test. Door zijn compacte afmetingen en zijdelingswerkbereik van 6,6m met 230kg kon de Hinowa spinhoogwerker op elke plek komen. Uitgevoerd met non-marking rupsen, draaibare werkbak, lucht-en stroomaansluiting in de korf en in de bedrijfskleur van Korteland Schilders. De Hinowa spinhoogwerker werd gelijk onderhanden genomen en bestickert zodat de Hinowa ingezet kon worden voor schilderwerkzaamheden.

Safety Lift bedankt Korteland Schilders voor de gewaardeerde opdracht en wensen ze veel succes met de nieuwe Hinowa spinhoogwerker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.