Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Geen 1 maar 2 Hinowa spinhoogwerks voor HEAMS hoogwerkerverhuur

Heams Hoogwerkerverhuur uit Capelle a/d IJssel neemt 2 nieuwe Hinowa spinhoogwerkers in ontvangst. Heams is begonnen in 2009 om kleine en middelgrote bedrijven te voorzien van de benodigde hoogwerkers, steigers en overig bouwplaatsmaterieel. Sinds 2009 is Heams gegroeid naar een gevestigd bedrijf met een landelijk netwerk en een steeds grotere machinepark en bouwplaatsmateriaal. Door dat Heams nog niet in bezit was van spinhoogwerkers werdt dit ingehuurd bij verschillende verhuurbedrijven om hun eigen klanten te helpen. Na enkele jaren spinhoogwerkers ingehuurd te hebben was het tijd om nogmaals de eigen verhuurvloot te vergroten. Keuze viel op de spinhoogwerkers van Hinowa. Door dat Heams al de Hinowa spinhoogwerker inhuurde was de keuze snel gemaakt en is er geen verandering voor de klanten van Heams.

Safety Lift bedankt Heams voor de gewaardeerde opdracht en wensen ze veel succes met de Hinowa spinhoogwerkers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.