scrollh:
Delen:

Home | Airo

Airo

Kies voor een Airo schaarhoogwerker of zelfrijder van Safety Lift.

Airo is de fabrikant van schaarhoogwerkers en zelfrijders. De schaarhoogwerkers van Airo hebben een groot draagvermogen en een gepoedercoate onderwagen.
Airo is de hoogwerker voor installatiebedrijven, bouwbedrijven en verhuurbedrijven die extra gewicht mee omhoog moeten nemen. De aandrijfmotoren rijden elke vrachtwagen op en hebben een kleine draaicirkel.
Alle zelfrijders van Airo zijn binnendraaiers waar door ze op elke plaats kunnen werken. Ze zijn voorzien van een grote hydrauliekpomp waarmee alle functie tegelijk bedient kunnen worden zonder verlies van vermogen.Geschiedenis Airo

De naam Airo komt uit het oud-Grieks en betekent oprijzen. In 1980 is het Lifting-Concept ontstaan en hieruit is Airo begonnen. In de jaren hierna besloot Airo een eigen product op de markt te zetten en beëindigde de samenwerking.

Eerst is Airo schaarhoogwerkers gaan ontwikkelen met compacte afmetingen en een grote capaciteit. Airo zag hierin hun echte kracht en is hierin verder blijven ontwikkelen. Tegenwoordig heeft Airo zo'n 60 verschillende type schaarhoogwerkers en zelfrijdende hoogwerkers op zijn naam staan.

In de gehele range hoogwerkers laat Airo nog steeds zien dat ze hun kracht niet zijn vergeten. De schaarhoogwerkers hebben grote uitschuifplateaus, nog meer draagvermogen en compacte afmetingen. De zelfrijdende hoogwerkers zijn allen binnen draaiers waar zelfs in de krappe ruimtes mee gewerkt kan worden.

Wat Airo uniek maakt is het gebruik van dezelfde onderdelen door hun gehele range heen, zodat de onderdelen eenvoudig verwisselbaar zijn met verschillende machines.
Airo poedercoat de machines voor betere dekking tegen roest en weersinvloeden. Hierdoor blijven de machines van Airo in top kwaliteit.© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring