scrollh:
Delen:

Home | Rupsschaarhoogwerkers | Almac Bibi 1470-HE EVO Rupsschaarhoogwerker Diesel

Almac Bibi 1470-HE EVO Rupsschaarhoogwerker Diesel

Almac Bibi 1470-HE EVO Rupsschaarhoogwerker Diesel

  Eigenschappen:

 • Merk : Almac
 • Motor type
  Diesel : Kubota Z602
 • Werkhoogte : 14,20 m
 • Platformcapaciteit : 300 kg
 • Gewicht : ca 3480 kg
 • Onderstel : Met stabilisatoren
 • Snelheid : Max 2,20 km/u
 • Hellend vlak: 25°
Ik wil meer informatieSterke punten

Almac Bibi 1470-HE EVO - schaarhoogwerker voor ruw terrein

De Almac Bibi 1470-HE EVO is een rupsschaarhoogwerker voor ruw terrein en heeft een plateauhoogte van 12,20 meter met een werkhoogte tot 14,20 meter. De machine heeft een uitschuifbaar platform met een draagcapaciteit van 300 kg (2 personen). De leuningen van de werkbak kunnen worden ingeklapt.

De voordelen van de EVO editie zijn dat deze uitvoering een extra krachtige Kubota dieselmotor heeft. Daarnaast stabiliseren de EVO machines continu. Waar de de andere uitvoeringen pas stabiliseren pas als je omhoog gaat, stabiliseert EVO ook tijdens het rijden.

Waar andere rups schaarhoogwerkers op ruw terrein vanaf werkhoogte niet kunnen verplaatsen, omdat deze moeten worden gestempeld, kan de Almac Bibi 1470-HE EVO vanwege zijn automatische stabilisatoren dit wel tot een werkhoogte van 6,50 meter. Boven deze 6,50 meter moet de machine wel worden gestempeld.

Aandrijving 

De EVO uitvoering heeft een extra krachtige Kubota diesel motor, type  Z602Z

Veiligheid

De rupsschaarhoogwerker is conform de Europese veiligheidsnorm EN 280 en heeft een hoge veiligheid, zelfs bij steile hellingen of op ruw terrein.
Zo heeft de machine een Easy Drive systeem. Dit is een extra tractiecontrole voor als de machine bijvoorbeeld over gras beweegt en in een “soepele controle” over gaat.

Extra opties

• Non-marking rupsen
• 220V – 1000W Elektrische generator
• 220 V - 2,2 kW Elektromotor

De Almac Bibi 1470-He EVP is optioneel leverbaar in andere kleuren, zoals bijvoorbeeld in uw bedrijfskleuren.

Onderhoud en service

Safety Lift heeft een werkplaats voor service, keuringen en onderhoudsdiensten van hoogwerkers in Leimuiden / Nieuw Vennep en we kunnen service ter plaatse leveren.

Naast hoogwerkers van Almac zijn wij de importeur van Hinowa, Socage en Airo hoogwerkers. Wij hebben hiermee een breed assortiment met hoogwerkers voor bijna alle klussen.
Naast nieuwe machines hebben wij ook een speciaal aanbod occcasion hoogwerkers en verhuren wij hoogwerkers via Safety Rent.

Almac rupsschaarhoogwerkers

De Bibi lijn rupsschaarhoogwerkers van Almac bestaat uit een BL en een HE reeks die zeer geschikt zijn voor werkzaamheden op ruw terrein.

De HE line rupsschaarhoogwerkers hebben stempels voor extra stabilisatie. De machines zijn compact, maar hebben in verhouding een grote capaciteit. De HE reeks bestaat uit de volgende types:

Bibi 850-HE
Bibi 1470-HE EVO

De BL line rupsschaarhoogwerkers zijn voorzien van bi-leveling. De machine hoeft niet eerst hoeft te stabiliseren voordat aan de hoogteklus kan worden begonnen. De BL reeks bestaat uit de volgende types:

Bibi 850-BL
Bibi 870-BL
Bibi 870-BL Bi-Energy
Bibi 870-BL EVO
Bibi 1090-BL Bi-Energy
Bibi 1090-BL ELC
Bibi 1090-BL EVOIk wil meer informatie

Aanvullende media

Specificaties en lastdiagram© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring