scrollh:
Delen:

Award winnende Hinowa TeleCrawler spinhoogwerkers

Award winnende Hinowa TeleCrawler spinhoogwerkers

De nieuwe duurzame spinhoogwerkers van Hinowa zijn de TeleCrawlers

De elektrische TeleCrawlers van Hinowa zijn telescoop spinhoogwerkers die zijn uitgerust met een “full electric” rupsonderstel met elektrische tractiemotoren waarmee de translatie volledig elektrisch kan worden uitgevoerd, zonder het gebruik van hydraulische oliën. Dit is de eco vriendelijke oplossing, want hierdoor is er geen risico dat er oliën op de ondergrond lekt.

TeleCrawler 13

De Hinowa TeleCrawler 13 is de eerste telescoopspinhoogwerker uit de TeleCrawler reeks van Hinowa en heeft de IAPA 2020-2021 Award (International Award for Powered Access) gewonnen.
De TeleCrawler 13 is volledig elektrisch aangedreven en heeft een werkhoogte tot 12,90 meter.

De Hinowa TeleCrawler 13 heeft een eenpersoons en tweepersoons uitvoering met een Lithium aandrijving.

TeleCrawler 22

De nieuwste spinhoogwerker van Hinowa is de TeleCrawler 22 en zal in een Lithium aandrijving en een Hybride  uitvoering uitkomen. De TeleCrawler 22 heeft een grotere capaciteit zoals een werkhoogte tot 22,10 meter. Hinowa heeft voor de nieuwe TeleCrawler 22N de prestigieuze Movicarga Award "Best Crawler Machine" op 23 September 2021 in Madrid mogen ontvangen.

De Hinowa TeleCrawler 22 heeft ook een eenpersoons en tweepersoons uitvoering met een Lithium aandrijving, of in een hybride uitvoering.

© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring