scrollh:
Delen:

Over ons

Maak kennis met Safety Lift

Safety Lift is specialist in hoogwerkers en biedt een grote keuze in hoogwerkers tegen scherpe prijzen. Voor zowel nieuwe als gebruikte machines, en op maat geleverd. Wij bieden een ruime keuze uit diverse type spinhoogwerkers, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, schaarhoogwerkers, rupsschaarhoogwerkers, rupstelescoophoogwerkers, mini dumpers, rupsheftrucks, rupsonderstellen en multi-loaders.

Wij zijn in 1995 begonnen onder de naam Hinowa Nederland als importeur van de minidumpers voor Hinowa. In 2003 zijn hier de hoogwerkers van Hinowa aan toegevoegd. Inmiddels zijn wij gegroeid en zijn wij onder Safety Lift de importeur voor hoogwerkers van de kwaliteitsmerken Hinowa, Socage en Airo in Nederland. Daarnaast hebben wij ook hoogwerkers van de merken Almac en Hyrax in ons assortiment. Wij hebben hiermee voor al uw klussen op hoogte de ideale oplossing in huis.

Safety Lift heeft deskundige monteurs in dienst die het onderhoud van uw hoogwerker kunnen verzorgen, storingen telefonisch, op locatie of in onze werkplaats verhelpen en safety-check keuringen op hoogwerkers doen.

           

© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring