scrollh:
Delen:

Home | Spinhoogwerkers

Spinhoogwerkers

Met de spinhoogwerkers van Hinowa bieden wij een ruim aanbod spinnen voor diverse soorten werkzaamheden zoals bijvoorbeeld voor schilder- en gevelreinigingswerkzaamheden.

Bent u benieuwd wat een spinhoogwerker van Safety Lift voor u kan betekenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en neem gerust contact met ons op als u vragen over een van onze machines heeft. Wij adviseren u graag.Wat is een spinhoogwerker?


Spinhoogwerkers zijn compacte hoogwerkers op rupsen en worden ook wel een spider hoogwerker of afgekort spin genoemd. Een spinhoogwerker heeft vier uitschuifbare stempels waarmee de machine wordt gestabiliseerd. Deze stempelpoten lijken op spinnenpoten en hieraan dankt de machine zijn naam.


De hoogwerker heeft een laag eigen gewicht en een rupsonderstel. Hierdoor kan de machine op bijna elke ondergrond worden gebruikt, ook op moeilijk begaanbare grond zoals op een modderige of hellende ondergrond.


Hinowa spinhoogwerkers van Safety Lift


Safety Lift is importeur van Hinowa. Hinowa spinhoogwerkers zijn een bekend gezicht in de Nederlandse markt en worden vaak gebruikt door schilders, glazenwassers en gevelreinigingsbedrijven. Dit mede door de compacte afmetingen, eenvoudige bediening, een groot werkbereik en hoge betrouwbaarheid van Hinowa.Hinowa spinhoogwerkers combineren compacte afmetingen met een groot werkbereik en hebben een relatief laag eigen gewicht. Door deze compacte afmetingen en een laag eigen gewicht zijn de machines een van de meest inzetbare hoogwerkers voor krappe ruimtes met een lage vloerbelasting. Hinowa gaan tot een werkhoogte van 33 meter en heeft spinhoogwerkers met een kniktelescoopmast (Performance reeks) en een telescoopmast (TeleCrawler reeks).


Hinowa Performance reeks spinhoogwerkers


De Hinowa Performance IIIS reeks spinhoogwerkers bestaat uit een serie compacte kniktelescoop spinhoogwerkers met werkhoogten van 13 tot 33 meter. Hinowa heeft diverse verbeteringen toegepast op de Performance serie.


De Performance spinhoogwerkers zijn voorzien van een elektronische waterpas, waardoor je de machine met uiterste precisie op elke ondergrond kunt plaatsen. Verder zijn de machines zeer flexibel, ze zijn in staat om 360 graden te draaien. De werkbakken hebben een draagvermogen van 230 kg hebben een vaste omheining waarin je veilig op hoogte kunt werken en zijn afneembaar zodat je tijdens transport weinig ruimte nodig hebt.

De Performance spinnen hebben een kniktelescoop. Een knikarm is handig omdat deze over obstakels heen kan en zo moeilijk toegankelijke plekken alsnog kan bereiken.

Vanwege compacte afmetingen en een minimale bodemdruk is een Hinowa Performance spinhoogwerker gemakkelijk inzetbaar. Een Hinowa Performance spinhoogwerker kan worden ingezet op moeilijk bereikbare werkplekken, zoals bij werkzaamheden in hallen, parkeergarages, monumentale panden en buiten op een modderige ondergrond, of onverhard terrein.


Hinowa TeleCrawler reeks spinhoogwerkers


De Hinowa TeleCrawler reeks spinhoogwerkers zijn duurzame telescoophoogwerkers met werkhoogten van 13 en 22 meter. De machines hebben een full electric rupsonderstel en hiermee worden er geen olien meer op ondergronden gelekt. Dit is de ecovriendelijke oplossing van Hinowa.


De TeleCrawler heeft een controlesysteem op de telescopische uitschuifregeling voor recht omhoog en omlaag gaan. Hiermee kan automatisch dezelfde afstand van een muur worden aangehouden in een verticale lijn tot 9 meter.
De TeleCrawler spinnen zijn elektrisch en hebben een Lithium-ion batterij pakket. Daarnaast is de 22 meter uitvoering ook in een hybride uitvoering leverbaar.

Bent u benieuwd wat een Hinowa machine voor u kan betekenen? Bekijk ons uitgebreide machineoverzicht of neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen en adviseren u graag.
Zoekt u geen nieuwe Hinowa spinhoogwerker, maar een een occasion spinhoogwerker? Wij hebben ook hiervoor een uitgebreid aanbod.© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring