scrollh:
Delen:

Home | Spinhoogwerkers | Hinowa Performance IIIS LightLift 1370 Benzine-Diesel-Elektrisch

Hinowa Performance IIIS LightLift 1370 Benzine-Diesel-Elektrisch

Hinowa Performance IIIS LightLift 1370 Benzine-Diesel-Elektrisch

  Eigenschappen:

 • Merk : Hinowa
 • Motor types
  Benzine : Honda iGX390 en 230V Elektra
  Diesel : Hatz 1B40 en 230V Elektra
  Elektra : Lithium accu pakket
 • Werkhoogte : 13,30 m
 • Reikwijdte : 7,08 m
 • Up & over : 4,90 m
 • Platformcapaciteit : 230 kg
 • Platform Afmetingen : 1305 x 600 mm
 • Gewicht : ca 2185 kg
 • Afmetingen : 3900 x 1305 x h.1995 mm (inclusief werkmand)
 • Stabilisatiegebied : 2800 x 2800 mm
 • Onderstel : 786 mm (verstelbaar onderstel is optioneel)
 • Binnen/buiten : Binnen & buiten
 • Hellend vlak: 16ยบ / 28,7%
Ik wil meer informatie


compacte spinhoogwerker LightLift 1370 ingeklaptcompacte spinhoogwerker LightLift 1370 up en over bereikcompacte spinhoogwerker LightLift 1370 uitDe compacte spinhoogwerker LightLift 1370 is zelf op een aanhanger te vervoeren

Sterke punten

De Hinowa LightLift 13.70 is een compacte spinhoogwerker.

Hinowa heeft een nieuwe Performance IIIS LightLift reeks uitgebracht. Deze serie machines zijn veelzijdige en compacte spinhoogwerkers met in verhouding hoge capaciteiten.
De kleine modellen, zoals de Lightlift 13.70 en 15.70 zijn heel compacte spinhoogwerkers en passen slechts door een enkele deur. De hoogte van alle Performance LightLift hoogwerkers is tijdens het verplaatsen onder de 2 meter; de machines passen hiermee onder een deur door.
Het stabilisatiegebied van de machines  is gering en op hellingen tot 16º heeft de machine een automatische ondersteunende stabilisatie.

De  LightLift 13.70 is een zeer compacte spinhoogwerker met een laag eigen gewicht van 2185 kg en stabilisatiegebied van 2800 x 2800 mm. Daarnaast is de machine ideaal voor precisiewerk. De werkbak heeft afgeronde hoeken en zorgt hiermee voor een betere benadering van de muur en maakt de meest delicate operaties mogelijk.

Omdat de Hinowa Lightlift 13.70 een zeer compacte spinhoogwerker is kan de spin gemakkelijk manoeuvreren bij binnen werkzaamheden in kleine ruimten. Daarnaast is de machine zeer geschikt voor buiten werkzaamheden, door de rupsbanden kan de hoogwerker op moeilijke ondergronden worden ingezet.
Deze compacte spinhoogwerker is 3900 x 1305 x 1995 mm en heeft een werkhoogte van 13,30 meter en een reikwijdte van 7,08 meter met een platformcapaciteit van 230 kg.
De spin wordt door ons geleverd met non-marking rupsen.

Hinowa spinhoogwerkers zijn als standaard kleur rood, maar kunnen optioneel in uw eigen bedrijfskleuren worden geleverd.

Aandrijving

De Hinowa Lightlift 13.70 heeft naar keuze als standaard uitvoering een HONDA iGX390 benzine motor of een HATZ 1B40 dieselmotor. Naast een benzine of diesel verbrandingsmotor is de machine elektrisch bedienbaar door middel van een verlengsnoer.

Optioneel is de machine verkrijgbaar met een Lithium-Ion accu pakket ( (3,6kWh met snel laad systeem). Lithium-Ion accu’s zijn minder schadelijk voor het milieu; ze hebben een hoge energiedichtheid, lange levensduur en minimale onderhoud nodig.

Veiligheid van de Hinowa Performance III-serie spinhoogwerkers

De machines van Hinowa zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280. De compacte spinhoogwerkers uit de Hinowa Performance III LightLift reeks hebben identieke overeenkomsten die deze machines een veilige keuze maken bij werksituaties waar operators elkaar op verschillende spinhoogwerkers afwisselen:
• De afstandsbedieningen hebben allemaal hetzelfde lay-out en eenvoudige bediening; zo kunnen bijvoorbeeld praktische besturingsopdrachten worden gegeven voor zelfstabilisatie, beweging armen en verplaatsing. Een display toont de operator belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld een waarschuwing als de machine service nodig heeft.
•  Alle Performance III spinhoogwerkers hebben een werkbak met een lastbegrenzer en een draagvermogen van 230kg om elk misverstand over de bereikbaarheid van de werkgebieden en het compacte stabilisatiegebied te voorkomen.
•  Remote assistance on Hinowa machine systeem (R.A.H.M.); mogelijkheid voor controle op afstand via software om positie te kunnen bepalen en ondersteuning te geven aan de operator.
•  Een met sleutel afsluitbare noodbedieningskast voor het mastgedeelte om maximale veiligheid te waarborgen
•  Scheefstand en kantel beveiliging bij verplaatsen van de machine; in geval van een oprit of helling vermindert de machine automatisch van snelheid.
•  Een dubbele afsluitklep voor de stempelpoten beschermd tegen onbedoelde schokken.
•  Led verlichting op de stempelpoten met een laag energieverbruik.

Optioneel kan worden gekozen voor een anti-beknellingsinrichting (SkyGuard®). Deze kan altijd achteraf worden gemonteerd als deze in eerste instantie niet is gemonteerd.

Een Hinowa spinhoogwerker leasen?

U heeft een geschikte machine gevonden die past bij uw werkzaamheden. Na uw keuze kunt u zich afvragen hoe u de machine gaat financieren. Deze beslissing zal afhankelijk zijn van uw wensen, eisen en situatie. Een  spinhoogwerker leasen in plaats van kopen kan een mogelijkheid zijn. Bij het leasen van een machine wordt een contract afgesloten met een vast tarief en afgesproken termijn, passend bij uw wensen, eisen en situatie.

Safety Lift werkt al jaren samen met een leasemaatschappij die veel ervaring heeft in de hoogwerkersbranche. Wij helpen u graag bij de mogelijkheden voor het leasen van een spinhoogwerker.

Deze compacte spinhoogwerker zelf op een aanhanger vervoeren?

Wij hebben aanhangers in ons assortiment om de compacte spinhoogwerker zelf veilig te kunnen vervoeren. Bij interesse hiervoor adviseren wij u graag.

Onderhoud en service

Safety Lift is begonnen als Hinowa Nederland en hiermee sinds 1995 importeur van Hinowa. Ons service team heeft veel ervaring met Hinowa machines en bij storingen of problemen staan wij voor u klaar.

In onze werkplaats in Nieuw - Vennep doen wij keuringen, service- en onderhoudsbeurten. Kleine storingen lossen wij vaak telefonisch op en wij hebben servicebussen rijden die op locatie storingen verhelpen.

Hinowa Performance Lifthlift IIS serie compacte spinhoogwerkers

De nieuwe Performance IIIS LightLift serie compacte spinhoogwerkers bestaat uit een breed aanbod met werkhoogtes tot 33 meter en zijn kleine machines met een grote capaciteit. Zo passen de modellen 13.70, 15.70, 17,75 en 20.10 door een enkele  deur en de 26.14 door een dubbele deur:
•  LightLift 13.70 – 13 meter spinhoogwerker
•  LightLift 15.70 - 15 meter spinhoogwerker
•  LightLift 17.75 MK2 - 17 meter spinhoogwerker
•  LightLift 20.10 MK2 - 20 meter spinhoogwerker
•  LightLift 26.14 - 26 meter spinhoogwerker
•  LightLift 33.17 - 33 meter spinhoogwerker 

Heeft u interesse in de Hinowa spinhoogwerker, maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button, ook als u een vrijblijvende offerte van ons wilt ontvangen.Ik wil meer informatie

Aanvullende media

Specificaties en lastdiagram
Performance brochure© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring