Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Kies voor een Airo hoogwerker
of zelfrijder van Safety Lift.

De fabrikant Airo biedt schaarhoogwerkers en zelfrijders. De schaarhoogwerkers hebben een groot draagvermogen en gepoedercoate onderwagen. De Airo is de hoogwerker voor installatiebedrijven, bouwbedrijven en verhuurbedrijven die extra gewicht mee omhoog moeten nemen. De aandrijfmotoren rijden elke vrachtwagen op en hebben een kleine draaicirkel.

Alle zelfrijders van Airo zijn binnendraaiers waar door ze op elke plaats kunnen werken. Ze zijn voorzien van een grote hydrauliekpomp waarmee alle functie tegelijk bedient kunnen worden zonder verlies van vermogen.

Historie

Airo is begonnen in 1980 als partner voor autohoogwerkers. In de jaren die daar op volgde besloot Airo een eigen product op de markt te zetten en beëindigde de samenwerking. Airo ontwikkelde in de jaren hun eerste schaarhoogwerker. Een unieke machine die door de compacte afmetingen bijna over kon komen en beschikte over veel draagvermogen en werkhoogte. Airo zag hierin hun echte kracht en begon verder te ontwikkelen. Nu heeft Airo een range van +/- 50 verschillende schaarhoogwerkers en zelfrijdende hoogwerkers. In de gehele range laat Airo tot op de dag van vandaag zien dat het hun kracht niet vergeten

is. De schaarhoogwerkers hebben grote uitschuifplateau’s, meer draagvermogen en compacte afmetingen. De zelfrijdende hoogwerkers zijn allen binnen draaiers dat er zelf in de krappe ruimtes gewerkt kan worden. Wat Airo uniek maakt in het gebruik van dezelfde onderdelen door de gehele range, wat het verwisselbaar maakt met elkaar. En ze poedercoaten de machines voor betere dekking tegen roest of weersinvloeden. Hier door blijven de hoogwerkers van Airo in top kwaliteit.

Interesse? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.