Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Kies voor een Almac
hoogwerker van Safety Lift.

De hoogwerker van Almac heeft een uniek bi-levelling systeem. Het systeem zorgt er voor dat er altijd veilig op hoogte gewerkt kan worden. Almac heeft de oplossing voor parkeergarages, trappen, en schuine hellingen. Daar toch het werk kunnen uitvoeren. Hierdoor is Almac een echte probleemoplosser waar geen andere hoogwerker kan komen.

Historie

Is in stand gekomen door meerdere ervaren hoogwerker engineers en vertegenwoordigers die een gat in de markt zagen. In 2013 namen ze de stap en richten Almac op. Almac heeft een uniek bi-leveling systeem. Dit bestaat uit meerdere cilinders op de onderwagen om de machine altijd recht te nivelleren om veilig te kunnen werken. Door de jarenlange ervaringen van Almac word veiligheid, betrouwbaarheid en performance een standaard bij elke machine die ze uitbrengen.

De range van Almac bestaat uit de Bi-line het Bi-leveling syteem tot 10m werkhoogte. HE-Line is de rupsschaarhoogwerker met stempels tot 14m

werkhoogte. En het nieuwste model van Almac is de Jibi 1250EVO een rups telescoophoogwerker die een nivilerende krans heeft voor het overkomen van schuine helling en toch veilig te kunnen werken.

Almac heeft ook een multiloader ontwikkeld voor het vervoeren van zware laste door ruw terrein. Ook hier paste Almac het nivilerende onderstel toe voor het veilig vervoeren van de last. Almac heeft meerdere innovatie prijzen gewonnen met hun machines en bewijst telkens weer unieke en betrouwbare machines te ontwikkelen.

Interesse? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.