Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Kies voor een Palazzani
hoogwerker van Safety Lift.

Palazzani is producent van spinhoogwerkers op rupsen en wielen. En niet zo maar spinhoogwerkers. Palazzani levert spinhoogwerkers tot maar liefst 52 m werkhoogte, de hoogste in de markt. De laatste jaren hebben ze flink geïnvesteerd in het versimpelen van de bediening.

Historie

Palazzani begon in 1935 als een kleine fabriek voor toepassingen in de agricultuur. In 1954 kwam hier de eerste vierwiel aangedreven shovel uit voort en werkt Palazzani tot op de dag van vandaag aan shovels en andere grondverzetmachines. In 1980 startte Palazzani een tweede divisie op in de fabriek. Dit werd Palift genoemd onder deze naam begon Palazzani met het ontwikkelen van spinhoogwerkers op rupsen en wielen.

De jaren daarop volgde is Palazzani altijd blijven bestaan uit Paload grondverzetmachine en Palift hoogwerkers op rupsen of wielen. Door middel van beide divisies heeft Palazzani een groot deel van de markt in beide segmenten. Palazzani maakt spinhoogwerkers tot 52m werkhoogte de hoogte spinhoogwerker die er is op de markt. Waarin Palazzani vooral de laatste jaren heeft geïnvesteerd om de bediening van elke hoogwerker te versimpelen zonder verlies van de betrouwbaarheid.

Interesse? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.