Waaier 18, 2451 VV Leimuiden    +31 (0)172 499 297    Ma-Vr: 8:00 - 17:00

Kies voor een Socage autohoogwerker
van Safety Lift.

Socage ontwikkelt zijn autohoogwerkers altijd met de gedachte om compactheid en veel zijdelings te combineren in hun product. Socage heeft een simpele bediening voor optimaal gebruikersgemak. De autohoogwerkers hebben door hun nieuwe mastconstructie veel zijdelings werkbereik en stabiliteit. De autohoogwerkers zijn de oplossing voor glazenwassen, boomverzorging en infrastructuur.

Historie

Socage begon in het jaar 1974 met het fabriceren van metalen onderdelen voor diverse markten. In 1981 begon Socage de richting te veranderen naar het zelf produceren van autohoogwerkers en stootte langzaam het fabriceren van metalen onderdelen van derde af. Socage was een van de eerste fabrieken die begon met het maken van autohoogwerkers op de Italiaanse markt en zag snel hun markt aandeel groeien. De grootste stap werd gezet in 2009 toen Socage door middel van een groep investeerders werd overgenomen. Alle investeerders waren al jaren actief in de hoogwerker markt en zorgde er voor dat Socage niet alleen in Italië marktleider is.

De grootste investeringen werden gedaan in het versimpelen van de bediening, betere afwerking, compact en meer werkbereik en gezocht naar importeurs in de wereld om Socage een wereldwijde marktleider te laten worden. De laatste serie die Socage heeft ontworpen heet de eXtreme. De autohoogwerkers maken gebruiken van een nieuw soort ontwerp staal en hebben hier door meer zijdelingswerkbereik. Hier zijn ook alle gemakken in meegenomen zoals stempelautomaat, go-home functie en positiememory dit zijn enkele features van de nieuwe eXtreme autohoogwerkers.

Interesse? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.