top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa GoldLift 1470
14 meter 2005 & aanhanger

Ontdek de krachtige GoldLift 14.70 occasion spinhoogwerker (2005) met bijpassende aanhanger. Ideaal voor bouw- en onderhoudsprojecten. Neem contact met ons op!

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa GoldLift 1470
14 meter 2005 & aanhanger

Occasion GoldLift 14.70 Spinhoogwerker (2005) met Bijpassende Aanhanger

Als u op zoek bent naar een betrouwbare hoogwerker voor uw bouw- of onderhoudsprojecten, dan is deze GoldLift 14.70 spinhoogwerker uit 2005 een goede keuze. Deze krachtige machine is gebouwd om veilig hoogtes te bereiken en werkzaamheden uit te voeren op moeilijk bereikbare locaties, en wordt geleverd met een passende aanhanger uit hetzelfde bouwjaar. Ontdek hieronder meer over deze indrukwekkende set.


Kenmerken van de GoldLift 14.70 Spinhoogwerker

De GoldLift 14.70 is een hoogwerker die bekend staat om zijn veelzijdigheid en prestaties. Met een werkhoogte van 14 meter en een reikwijdte van 7 meter, biedt deze machine u de mogelijkheid om  veilig op hoogtes te werken met precisie en stabiliteit.


De Hinowa GoldLift spinhoogwerkers zijn compact en wendbaar. Dit maakt het gemakkelijk om door smalle ruimtes te manoeuvreren en toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare locaties op uw werkterrein.

Deze uitvoering heeft een benzine motor met 230V elektra aansluiting voor verlengsnoer.


Bijpassende Aanhanger (2005)

Om uw GoldLift 14.70 spinhoogwerker gemakkelijk te transporteren, bieden we een bijpassende aanhanger van het merk Saris aan uit hetzelfde bouwjaar 2005. Met deze aanhanger vervoert u moeiteloos de machine zelf naar verschillende projectlocaties.


Heeft u interesse in deze indrukwekkende hoogwerker en bijpassende aanhanger uit 2005? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Wacht niet langer en investeer vandaag nog in deze spinhoogwerker om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen.


Hinowa occasion GoldLift spinhoogwerkers

Naast deze GoldLift  met aanhanger hebben wij diverse andere occasion spinhoogwerkers, zoals bijvoorbeeld onderstaande machines:

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

GoldLift 14.70

2005

Benzine met 230V

1.700 kg

14

7

120/200 kg

Rupsbanden

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

Prijs:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa GoldLIft 14.70

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page