top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa TeleCrawler 13N
13 meter 2020

Hierbij bieden wij een nette TeleCrawler 13N telescoop hoogwerker aan die als demo machine heeft gediend. De hoogwerker is van 2020, heel netjes en heeft amper uren gemaakt.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa TeleCrawler 13N
13 meter 2020

Demo telescoophoogwerker

Hierbij bieden wij een nette TeleCrawler 13N telescoophoogwerker met bouwjaar 2020 aan. De machine is alleen voor demo’s gebruikt en heeft amper gebruikersuren, ook optisch is de hoogwerker heel netjes.


Hinowa TeleCrawler 13N telescoophoogwerker

De Hinowa TeleCrawler 13N is een spinhoogwerker met een telescoopmast en heeft een werkhoogte van 12,90 meter met een reikwijdte van 6,40. De werkbak heeft een capaciteit van 136 kg en is geschikt voor 1 persoon met gereedschap. De machine heeft non-marking rupsbanden. Bij de hoogwerker leveren wij vier stempelplaten welke kunnen worden bewaard in de speciaal daarvoor ontworpen opbergboks van de machine.

De telescoophoogwerker is compact en heeft een eigen gewicht van 1.895 kg. Wij hebben mogelijkheden voor een bijbehorende aanhanger om de hoogwerker zelf te kunnen vervoeren. Vraag hiervoor bij interesse naar de mogelijkheden.

Voor de TeleCrawler reeks heeft Hinowa de gebruikersvriendelijke Performance bediening verder uitgebreid. Naast automatisch stabiliseren en een Go home functie heeft de hoogwerker ook een Go back functie; de machine onthoudt de laatste stand en met deze knop kan de operator terugkeren naar de laatste werkpositie.


Lithium; vol elektrische telescoophoogwerker

De telescoophoogwerker is vol elektrisch en voorzien van een 48V Lithium accupakket.

Het onderstel heeft elektrische tractiemotoren en omdat het onderstel elektrisch werkt wordt er geen hydraulische olie gebruikt. Het voordeel hiervan is dat er geen kans meer is op olie lekkages op de vloer.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

TeleCrawler 13N

2020

Lithium

1.895 kg

13

6.40

136 kg

* prijs op aanvraag
Non- marking rupsen

Goed

Zeer netjes

1

Algemene staat:

Zo goed als nieuw

Aanvullende informatie:

Non-marking banden
* Prijs in overleg

Kilometerstand:

2

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties TeleCrawler 13

Brochure

Brochure TeleCrawler 13

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page