Maak kennis met
Safety Lift.

Safety Lift heeft voor elke klus op hoogte de ideale oplossing in huis. Safety Lift is ontstaan uit Hinowa Nederland, maar naast het officiële importeurschap van Hinowa zijn we ook importeur van Socage, Almac, Airo en Palazzani hoogwerkers. We hebben een eigen  service- en onderhoudsdienst in Leimuiden, maar ook op locatie helpen we u snel weer omhoog. Naast de verkoop van hoogwerkers en minidumpers leveren wij ook een compleet pakket aan aanvullende diensten, zoals opleidingen om veilig op hoogte te kunnen werken.

Lease

Safety Lift werkt samen met diverse leasepartners om altijd een scherp leasevoorstel aan te kunnen bieden. Wij werken met zogenaamde financial lease constructies, waarbij er optimaal wordt geprofiteerd van de betaalde leasebedragen. Na afloop van de leasetermijnen is de machine namelijk eigendom. Financial lease kunnen wij aanbieden in verschillende vormen: voor een vaste periode, seizoensgebonden of met een eindslot. Leasevoorstellen kunnen direct met het gekozen leasebedrijf worden afgesloten.

Verzekering

Sinds jaar en dag maken wij gebruik van de verzekering van Schilder Zeker Plan. De ideale verzekering voor de bezitters van een Safety Lift hoogwerker. Schilder Zeker Plan levert al sinds jaar en dag de scherpste tarieven tegen de zeer goede voorwaarden.