+31 (0)252 285 005

Home  

Socage  

Bestelwagen hoogwerkers VT Telescoopmast

De Socage 12VT is een telescoop bestelwagen hoogwerker. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 12 meter en valt vooral op door zijn grote reikwijdte van 7,80 meter, waardoor een groot werkgebied zonder beperkingen mogelijk is.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Bestelwagen hoogwerkers VT Telescoopmast

Bestelwagen hoogwerkers met telescoopmast


Naast auto en vrachtwagen hoogwerkers hebben wij bestelwagen hoogwerkers in ons assortiment. Met een rijbewijs B kan worden gereden in deze bestelwagens. Het voordeel van een bestelwagen is dat er voldoende laadruimte in de bus beschikbaar is voor bijvoorbeeld gereedschap.


Socage 12VT bestelwagen hoogwerker

De Socage 12VT bestelwagen hoogwerker met een telescoopmast en heeft een werkhoogte van 12 meter met een zijdelingsbereik van 7,80 meter. De capaciteit in de werkbak is 120 kg.


Socage 15VTJ bestelwagen hoogwerker

De Socage 15VTJ is een bestelwagen hoogwerker met een telescoopmast en JIB. De hoogwerker heeft een werkhoogten van 15 meter met een zijdelings bereik van 8,50 meter. De capaciteit in de werkbak is 225 kg.

Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:

Autohoogwerkers

Socage

Diesel

Telescoop mast

12 meter

7,80 meter

n.v.t.

120 kg

Platform Afmetingen:
GVV:

700 x 700

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Zonder stempels, optioneel met 2 A-stempels

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Autohoogwerker 12VT

download icon

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.