top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Hyrax

Hyrax

Hyrax is een Nederlandse fabrikant en gevestigd in Wekerom. Hyrax verbaasde zich dat hoogwerkersfabrikanten geen goed antwoord gaven op vragen uit de markt en hebben de rupstelescoophoogwerker ATD 27.12 als antwoord hierop ontwikkeld.

De ATD rupstelescoophoogwerker is een veelzijdige machine waarmee je grenzen kan verleggen. De hoogwerker is veilig te vervoeren op een aanhangwagen, heeft een bi-levelling systeem waarmee gewerkt kan worden op hellingen en omdat de machine niet hoeft te worden gestempeld kan deze vanaf hoogte worden verreden.

Rupstelescoophoogwerker ATD 2712 Diesel-Lithium

2.750 kg

Gewicht:

270 kg

Platformcapaciteit:

Reikwijdte:

8,50 meter

Categorie:

Rupstelescoophoogwerkers

Hyrax Machines

Rupstelescoophoogwerker

Een rupstelescoophoogwerker is een zeer geschikte machine voor bijvoorbeeld stallenbouwer en staalconstructiebedrijven. Dit type machine heeft een rupsonderstel en kan hiermee op elke bijna ondergrond werken. De hoogwerker hoeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld een spinhoogwerker niet te worden gestempeld; een voordeel hiervan is dat de rupsmachine vanaf hoogte kan worden verreden.

Hyrax rupstelescoophoogwerkers

Een Hyrax rupstelescoophoogwerker is gemakkelijk en veilig te vervoeren op een aanhangwagen. De machine heeft een automatisch bi-levelling systeem en zorgt ervoor dat je op het werkplatform rechtstaat op helllingen tot 15 graden. De telescoopmast heeft een roterende Jib en hiermee veel bewegingsruimte.

bottom of page