top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Almac

Almac

Almac heft een uniek gepatenteerd bi-levelling systeem ontwikkeld voor hoogwerkers. Het systeem zorgt ervoor dat het werkplateau automatisch waterpas gaat staan. Almac heeft hiermee de oplossing voor werkzaamheden in parkeergarages, trappen, en schuine hellingen en zorgt ervoor dat er altijd veilig op hoogte kan worden gewerkt en is een echte probleemoplosser voor op plekken waar geen andere hoogwerker kan komen.

Rupsschaarhoogwerkers BL-Line

5,80 - 8 meter

Plateauhoogte:

7,80 - 10 meter

Werkhoogte:

Platformcapaciteit:

250 - 300 kg

Categorie:

Rupsschaarhoogwerkers

Rupsschaarhoogwerkers HE-Line

5,90 meter

Plateauhoogte:

7,90 meter

Werkhoogte:

Platformcapaciteit:

250 kg

Categorie:

Rupsschaarhoogwerkers

Multi-loaders MT-Line

n.v.t.

Plateauhoogte:

n.v.t.

Werkhoogte:

Platformcapaciteit:

2.500 kg

Categorie:

Mulit-loaders

Rupstelescoophoogwerkers JT-Line

Plateauhoogte:

12,20 meter

Werkhoogte:

Platformcapaciteit:

230 kg

Categorie:

Rupstelescoophoogwerkers

Geschiedenis Almac

Almac is in 2013 opgericht door ervaren hoogwerker engineers en vertegenwoordigers die een gat in de markt zagen. Almac heeft een uniek bi-leveling systeem ontwikkeld dat bestaat uit meerdere cilinders op de onderwagen om het plateau altijd recht te nivelleren om veilig te kunnen blijven werken. Door de ervaringen is veiligheid, betrouwbaarheid en performance de standaard bij elke machine die Almac uitbrengt.

Almac hoogwerkers en machines op rupsen

Almac is inmiddels fabrikant van rupsschaarhoogwerkers, rupstelescoophoogwerkers en multi-loaders.

 

Rupsschaarhoogwerkers

De rupsschaarhoogwerkers bestaan uit twee verschillende lijnen. De werkplateaus van de rupsmachines zijn uitschuifbaar, zodat er eenvoudig extra werkruimte kan worden gecreeerd.

De Bibi BL-line hoogwerkers hebben het unieke gepatenteerde Bi-leveling systeem waarmee de rupsmachine het werkplateau op hellingen automatisch waterpas stelt. De rupsschaarliften uit deze lijn gaan tot een werkhoogte van 10 meter.
De Bibi HE-Line hoogwerkers hebben stempels, maar kunnen tot een beperkte hoogte ook zonder stempels worden gebruikt. De rupsschaarliften zijn hierdoor zeer compact en hebben een werkhoogte van 10 of 14 meter.

 

Rupstelescoophoogwerkers

De rupstelescoophoogwerkers zijn zelfrijders met een telescoopmast. De Jibbi 1250 EVO een dynamisch en automatisch leveling systeem waarmee de machine het werkplateau op een schuine helling tot 15 graden automatisch waterpas stelt. De werkhoogte is 12 meter.
Bent u op zoek naar een machine met een grotere capaciteit? Neem dan contact met ons op, de Jibbi lijn heeft meerdere types in deze reeks.

 

Multi-loaders

De multi loader is door Almac ontwikkeld voor het verplaatsen van zware lasten op ruwe terreinen en moeilijke ondergronden en kan zelfs worden gebruikt op hellingen tot 20°. Het unieke Almac bi-levelingssysteem is op deze rupsmachines toegepast en zorgt ervoor dat de lasten op het plateau waterpas blijven. De multi loaders hebben een draagcapaciteit van 2.500 kg, 3.000 kg of 6.000 kg.

Almac heeft meerdere innovatie prijzen gewonnen met hun rupsmachines en bewijst telkens weer unieke en betrouwbare machines te ontwikkelen en produceren.

bottom of page