top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Rupstelescoophoogwerkers

Rupstelescoophoogwerkers

Wij bieden rupstelescoophoogwerkers van de kwaliteitsmerken Almac en Hyrax aan voor werkhoogtes van 12 meter. Omdat rupstelescoophoogwerkers op vrijwel elke ondergrond inzetbaar zijn worden ze vaak ingezet door stallenbouwers, staalconstructiebedrijven en snoeiwerkzaamheden.

Heeft u een machine met een grotere capaciteit nodig of bent u benieuwd wat een machine van Safety Lift voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen over onze machines heeft. Wij adviseren u graag.

Almac JT JIBBI 1250 EVO - Elektrisch-Diesel

230 kg

Platformcapaciteit:

7,00 m

Werkhoogte:

Reikwijdte:

12,20 m

Merk: 

Almac

Hyrax ATD 2712 Diesel-Lithium

270 kg

Platformcapaciteit:

8,75 meter

Werkhoogte:

Reikwijdte:

12,60 meter

Merk: 

Hyrax

Fotoboek Rupstelescoophoogwerkers

Wat is een rupstelescoophoogwerker

Een rupstelescoophoogwerker is een hoogwerker die op rupsen staat en een telescoopmast heeft. De machine heeft een lage bodemdruk. Een voordeel is de machine op moeilijk begaanbare grond, zoals bijvoorbeeld een modderige ondergrond, kan verplaatsen.
Een rupstelescoophoogwerker hoeft in tegenstelling tot een spinhoogwerker, die ook op rupsen staat, niet te stabiliseren en kan dan ook vanaf hoogte verplaatsen.
Met de machines van Almac en Hyrax bieden wij een mooie aanvulling voor bepaalde hoogte werkzaamheden. Zo worden de machines vaak ingezet door stallenbouwers, staalconstructiebedrijven en snoeiwerkzaamheden.
 

Almac

Almac is in 2013 opgericht door meerderen ervaren engineers en vertegenwoordigers en is fabrikant van rupstelescoophoogwerkers, rupsschaarhoogwerkers en multi-loaders. Voor de rupsmachines hebben ze per reeks een passend systeem waarmee de platformen van de machines zich automatisch waterpas blijven zetten.

De JT Jibbi lijn van Almac bestaat uit zelfrijdende telescopische rupshoogwerkers, uitgerust met een dynamisch en automatisch leveling systeem om verschillende soorten hellingen en hoogten te compenseren.
 

Hyrax

Hyrax is een vrij nieuwe Nederlandse fabrikant en heeft naar aanleiding van vragen uit de markt de ATD 27.12 rupstelescoophoogwerker als antwoord op de vragen ontwikkeld. Ook Hyrax heeft voor zijn machines een eigen bi-leveling systeem ontwikkeld om hellingen het werkplateau te stabiliseren.

De ATD lijn van Hyrax bestaat uit een 12 meter machine en is volop in ontwikkeling voor een nieuw model met een grotere capaciteit.

bottom of page