top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Hyrax ATD 2712 Diesel-Lithium

De Hyrax hoogwerker type ATD 27.12 is een efficiënte en compacte hoogwerker op rupsen met een telescoopmast en bi-leveling. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 12,60 meter en een reikwijdte van 8,75 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hyrax ATD 2712 Diesel-Lithium

Hyrax hoogwerker ATD 27.12

De Hyrax hoogwerker ATD 27.12 is een efficiënte en compacte rupstelescoophoogwerker. Een rupstelescoophoogwerker staat niet op wielen, maar op rupsbanden. Het voordeel hiervan is dat de machine stabieler staat en ook op onverharde kan werken. De machine heeft daarnaast een automatisch bi-leveling systeem en hiermee blijft het platform horizontaal op hellingen tot 15°. De ATD 27.12 hoeft niet te stempelen, waardoor de machine vanaf hoogte kan worden verreden met een veilige snelheid van 1,5km/u. Dit maakt de Hyrax ATD 27.12 de geschikte hoogwerker voor onder andere snoeien, schilder- en constructie  werkzaamheden.


De Hyrax hoogwerker heeft een werkhoogte tot 12,60 meter met een groot zijdelings bereik van 8,75 meter. De telescoopmast heeft een Jib met 180° rotatie waarmee de bewegingsruimte heel flexibel is. De machine heeft een gemakkelijke en snelle bediening en een veilige werkbak met een dubbele bovenrand, automatische lastbegrenzer en een veiligheidssysteem voor knelgevaar. De totale capaciteit van de korf is 270 kg voor twee personen en gereedschap.


Aandrijving Hyrax hoogwerker ATD 27.12

De Hyrax hoogwerker is standaard uitgerust met een Kubota dieselmotor en elektro via verlengkabel.

Optioneel is deze machine verkrijgbaar in een elektrische uitvoering met een Lithium accu pakket.


Veiligheid

De Hyrax ATD 27.12 is geproduceerd volgens de EN 280 norm en is standaard voorzien van onderstaande veiligheidsaspecten:

• Werkbak met dubbele bovenrand en lastbegrenzer

• Anti-knel preventie boven het bedieningspaneel

• Elektrische nood daal pomp

• Scheefstandalarm

• Bewegingsalarm

• Eenvoudige bediening

• Claxon 


Aanhanger voor de Hyrax rupstelescoophoogwerker ATD 27.12

De Hyrax rupstelescoophoogwerker ATD 27.12 weegt 2750 kg en is zeer compact om te vervoeren omdat de body met contragewicht kan worden ingeschoven en het onderstel kan worden ingeklapt. Desondanks blijft het belangrijk om de machine veilig te transporteren. Wij hebben de mogelijkheid om speciaalbouw aanhangers voor de ATD 27.12  te laten maken zodat u deze machine zelf veilig kunt vervoeren.


Wilt u een Hyrax hoogwerker huren? Safety Rent verhuurt onze huismerkern en hebben deze machine ook in hun huurvloot.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:
Platform afmetingen:
Hellend vlak:
Stabilisatiegebied:

Hyrax

Diesel (optioneel met 230V/380V elektra)
Lithium accu pakket

12,60 meter

8,75 meter

270 kg

1400 x 720 mm

Afmetingen:

Onderstel:

Verstelbare rupsbanden

Gewicht:

Vanaf 2.750 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Onderhoud en service 

Safety Lift heeft een breed assortiment hoogwerkers met diverse merken. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page