top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Hinowa

Hinowa

Hinowa SPA is in 1987 opgericht en heeft haar oorsprong uit een families van bouwers en grondverzetmachines. De fabriek is begonnen met de productie van minidumpers en later zijn hier hoogwerkers op rupsen (spinhoogwerkers), onderstellen op rupsbanden en heftrucks op rupsbanden bijgekomen.

Vanaf het begin was het doel om machines op rupsbanden te ontwikkelen, waardoor toepassingen op verschillende gebieden zoals de landbouw, tuinbouw, installatietechniek, bouw, scheepsbouw mogelijk gemaakt worden.

Performance IIIS reeks Spinhoogwerkers

Capaciteit:

7,08 - 17,50 meter

Reikwijdte:

Werkhoogte:

13,30 - 40.18 meter

Categorie:

Spinhoogwerkers

TeleCrawler reeks Spinhoogwerkers

Capaciteit:

6,40 - 12,40 meter

Reikwijdte:

Werkhoogte:

12,90 - 22 meter

Categorie:

Spinhoogwerkers

HS reeks Minidumpers

Capaciteit:

n.v.t.

Reikwijdte:

Werkhoogte:

n.v.t.

Categorie:

Minidumpers

TX reeks Transporters

Capaciteit:

n.v.t.

Reikwijdte:

Werkhoogte:

n.v.t.

Categorie:

Minidumpers

TP reeks rupsheftrucks

Capaciteit:

n.v.t.

Reikwijdte:

Werkhoogte:

n.v.t.

Categorie:

Rupsheftrucks

Rupsonderstellen

Capaciteit:

n.v.t.

Reikwijdte:

Werkhoogte:

n.v.t.

Categorie:

Rupsonderstellen

Hinowa machines

Hinowa spinhoogwerkers

Een spinhoogwerker wordt ook wel een spider hoogwerker of afgekort spin genoemd. De machine heeft vier uitschuifbare flexibele stempels die de hoogwerker nodig heeft voor een goede stabiliteit. De stempelpoten lijken op spinnenpoten en hieraan dankt de spin zijn naam. Een spinhoogwerker staat op rupsen en is hiermee een passende oplossing bij klussen op moeilijk begaanbaar terrein. Hinowa spinhoogwerkers combineren compacte afmetingen met een grote capaciteit en zijn een van de meest inzetbare spinnen voor krappe ruimtes met een lage vloerbelasting. Spinhoogwerkers van Hinowa zijn een bekend gezicht in de Nederlandse markt mede door compacte afmetingen, eenvoudige bediening, veel werkbereik en een hoge betrouwbaarheid. Spinhoogwerkers hebben een relatief laag eigen gewicht en door middel van het rupsonderstel zijn ze op veel ondergronden inzetbaar. De range werkhoogtes is vanaf van 13 tot 33 meter en de rupsmachines voorzien van de meest moderne technologieen.

Hinowa mini dumpers

Hinowa bouwt al meer dan 30 jaar minidumpers. De minidumpers zijn netjes afgewerkt, betrouwbaar en compact. Hinowa minidumpers zijn de ideale rupsmachines voor de verhuur, hoveniers- en grondverzetmarkt en hebben een laadcapaciteit van 400 kg tot 2.900 kg.

 

Hinowa rupsheftrucks

De rupsheftrucks van Hinowa zijn ontwikkeld voor het laden, lossen en verplaatsen van pallets op moeilijke ondergronden zoals bijvoorbeeld een modderig terrein. De rupsheftruck is inzetbaar op diverse ondergronden door zijn onderstel op rupsen. De rupsmachines zijn zeer geschikt als u op moeilijk begaanbare terreinen een lading van een vrachtwagen of aanhangwagen wilt laden of lossen, een kist met bloembollen op een pallet op het veld of een big bag wilt verplaatsen. De rupsheftrucks van Hinowa hebben laadvermogen van 1.600 kg tot 1.800 kg.

 

Geschiedenis Hinowa

Hinowa SPA is in 1987 opgericht en heeft haar oorsprong uit een families van bouwers en grondverzetmachines. De fabriek is begonnen met de productie van minidumpers en later zijn hier hoogwerkers op rupsen (spinhoogwerkers), onderstellen op rupsbanden en heftrucks op rupsbanden bijgekomen. Vanaf het begin was het doel om machines op rupsbanden te ontwikkelen, waardoor toepassingen op verschillende gebieden zoals de landbouw, tuinbouw, installatietechniek, bouw, scheepsbouw mogelijk gemaakt worden.
Safety Lift is ontstaan uit Hinowa Nederland. Naast importeur van Hinowa rupsmachines is Safety Lift ook de importeur van Socage en Airo hoogwerkers.

bottom of page