top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Hinowa  

TeleCrawler reeks Spinhoogwerkers

De nieuwe TeleCrawler spinhoogwerkers zijn ontwikkeld op efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.
De machines hebben de vertrouwde Performance afstandsbediening, aangevuld met diverse gemaks-functies en is voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

TeleCrawler reeks Spinhoogwerkers

Hinowa TeleCrawler spinhoogwerkers

De Hinowa TeleCrawler spinhoogwerkers hebben een telescoopmast en zijn ontwikkeld op efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid. De machines zorgen voor nog belangrijkere resultaten op het gebied van efficiëntie, veelzijdigheid en veiligheid. De spinnen hebben unieke eigenschappen die de productiviteit helpen verhogen, met het oog op ecologische duurzaamheid.


Veilig

De spinhoogwerkers hebben een stempelautomaat, LED-verlichting op de stempelpoten, voor en achter LED-lampen en zijn voorzien van diverse veiligheidsfuncties zoals een lastbegrenzer en nood- en stopknop


Duurzaam

De Lithium uitvoering is volledig elektrisch aangedreven. Door de elektromotoren is er geen kans meer op hydrauliek lekkage in het onderstel.


Gebruikersvriendelijk

De TeleCrawler spinnen hebben de vertrouwde Performance afstandsbedieing uitgebreid met een Go-Back functie, Go-home functie en automatisch stempelenTeleCrawler 13 - 13 meter spinhoogwerker

De TeleCrawler 13 spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 12,90 meter met een zijdelings bereik van 6,40 meter. De spin is elektrisch en voorzien van een Lithium-Ion accupakket.


TeleCrawler 22 - 22 meter spinhoogwerker

De TeleCrawler 22 spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 22 meter met een zijdelings bereik van 12,40 meter. De hoogwerker is leverbaar met een diesel verbrandingsmotor, Lithium accu pakket of in hybride uitvoering.

Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:

Spinhoogwerkers

Hinowa

Lithium
Diesel
Hybride

12,90 - 22 meter

6,40 - 12,40 meter

Onderstel:
Capaciteit:
Inhoud bak:
Maximaal laadvolume:

Rupsonderstel

136 - 230 kg

n.v.t.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Brochure

Brochure TeleCrawler 13

File Name

Brochure TeleCrawler 22

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa rupsmachine en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page