top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XCMG

XCMG

Ontdek het uitgebreide assortiment hoogwerkers van XCMG. Wij bieden met dit merk een breed scala aan schaarhoogwerkers tot 16 meter, kniktelescoophoogwerkers tot 26 meter en telescoophoogwerkers tot wel 70 meter.

Schaarhoogwerkers
Elektrisch

240 - 450 kg

Platformcapaciteit:

Horizontaal

Masttype

Werkhoogte:

6 - 12 meter

Categorie:

Schaarhoogwerkers

Zelfrijdende hoogwerkers
Diesel - Elektrisch - Hybride

227 - 450 kg

Platformcapaciteit:

Telescoop/Kniktelescoop

Masttype

Werkhoogte:

15 - 70 meter

Categorie:

Zelfrijdende hoogwerkers

XCMG

In 2008 zag de eerste XCMG 28 meter telescoophoogwerker het daglicht, en vandaag de dag omvat het assortiment van XCMG bijna 50 verschillende modellen hoogwerkers. Van 6 meter schaarhoogwerkers tot zelfrijdende telescoophoogwerkers met een indrukwekkende werkhoogte van 70 meter. XCMG heeft zich in rap tempo ontwikkeld tot de grootste fabrikant van hoogwerkers in China en de op twee na grootste ter wereld. Dankzij de integratie van kennis uit de kraantechniek combineert XCMG robuuste mechanica met de nieuwste software, wat resulteert in degelijke, veilige en efficiënte oplossingen voor werkzaamheden op hoogtes tot 70 meter.

XCMG Europe
Op 10 januari 2022 heeft ESS een zelfstandige afdeling geopend in Krefeld, specifiek gericht op de verkoop en service van hoogwerkers. Met CE-gecertificeerde modellen beoogt ESS de Europese markten nog beter te bedienen.

XCMG Nederland en België
Vanaf 2023 is Safety Lift de officiële importeur van XCMG hoogwerkers voor Nederland en België. Dit partnerschap versterkt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van hoogwerkers en benadrukt onze rol als toonaangevende aanbieder in de regio. In samenwerking met XCMG blijven we streven naar innovatie, veiligheid en efficiëntie in de industrie.

bottom of page