top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Almac  

Rupsschaarhoogwerkers BL-Line

De BL-line rupsschaarhoogwerkers zijn voorzien van een uniek en door Almac gepatenteerd bi-leveling systeem. Het werkplatform zet zichzelf automatisch waterpas. Door dit systeem kan de rupsschaarhoogwerker ook op schuine hellingen worden gebruikt.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Rupsschaarhoogwerkers BL-Line

Almac BL line rupsschaarhoogwerkers


Waar standaard schaarhoogwerkers tegen beperkingen oplopen zoals niet kunnen werken op een moeilijke ondergrond of op hellingen, kunnen de Almac BL schaarhoogwerkers u voor dit soort werkzaamheden van dienst blijven.

De BL serie zijn rupsschaarhoogwerkers met een uniek bi-leveling systeem van Almac. Het werkplatform zet zichzelf automatisch waterpas. Vanwege dit systeem kunnen de BL rupsschaarhoogwerkers ook op hellingen tot 20° worden gebruikt. Door de rupsbanden kunnen de BL schaarhoogwerkers op ruwe ondergrond verplaatsen.


850-BL - 8 meter rupsschaarhoogwerker

De Almac 850 BL is de kleinste rupsschaarhoogwerker in de BL-serie en heeft een werkhoogte van 7,90 meter. Het werkplateau is inschuifbaar en kan hiermee van 1,50 x 0,78 meter worden uitgebreid naar 2,25 x 0,78 meter. De hoogwerker is leverbaar met een benzine of diesel motor.


870-BL - 8 meter rupsschaarhoogwerker

De Almac 870 BL rupsschaarhoogwerker heeft een werkhoogte van 7,90 meter. Het werkplateau is groter dan de 850 BL, en ook inschuifbaar. Het plateau kan van 1,50 x 1,20 meter naar 2,35 x 1,20 meter worden uitgebreid. Naast een benzine of diesel motor is er ook een hybride uitvoering met een benzine motor en Lithium accu pakket beschikbaar.


1090-BL - 10 meter rupsschaarhoogwerker

De Almac 1090 BL rupsschaarhoogwerker is de grote uitvoering uit de BL reeks en heeft een werkhoogte van 10 meter. Het werkplateau is ook inschuifbaar en kan van 1,80 x 1,30 meter worden uitgebreid naar 2,92 x 1,30 meter. De hoogwerker is leverbaar met een benzine of diesel motor, Lithium accu pakket of hybride uitvoering.

Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:

Rupsschaarhoogwerkers

Almac

Benzine motor
Diesel motor
Lithium accu pakket
Hybride uitvoering

7,80 - 10 meter

5,80 - 8 meter

250 - 300 kg

Onderstel:

Rupsbanden

Stabilisatie:

Bi-leveling zonder stempels

Draagvermogen:

250 - 300 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

File Name

Brochure 850-870

1090

1090

Onderhoud en service 

Safety Lift heeft een breed assortiment hoogwerkers met diverse merken. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page