top of page

 +31 (0)252 285 005

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Onderhoud en service 

Safety Lift heeft een breed assortiment hoogwerkers met diverse merken. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties alle Bibi 870 uitvoeringen

Brochure Almac Bibi 850-870 BL rupsschaarhoogwerkers

Brochure

Specificaties

Merk:
Werkhoogte:
Plateauhoogte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Motor type(s):
Hellend vlak:
Snelheid:

Almac

7,90 meter

5,90 meter

250 kg

1.500/2.350 x 1200 mm
0,85 meter uitschuifbaar plateau

Benzine; Honda iGX390 motor
Diesel; Hatz 1B40 motor
Bi-Energy; Lithium + Benzine

Afhankelijk van uitvoering

Onderstel:

Verstelbaar 1300 - 1500 mm

Stabilisatie:

Bi-Levelling

Gewicht:

2.460 kg / 2580 kg. afhankelijk van uitvoering

Almac Bibi 870-BL rups schaarhoogwerker

 

De Almac Bibi 870-BL is een rups schaarhoogwerker met een plateauhoogte van 5,90 meter en een werkhoogte tot 7,90 meter. De machine heeft een platform van 1,50 meter bij 1,20 meter dat uitschuifbaar is en verlengd kan worden naar 2,35 meter. De draagcapaciteit is 250 kg (voor 2 personen en gereedschap). De leuningen kunnen worden ingeklapt.

De Almac Bibi 870-BL rups schaarhoogwerker is een compacte machine met transport afmetingen van 1940 x 1300 x 2280 mm en een laag eigen gewicht van 2.460 kg.

 

Verbrandingsmotor

De Almac Bibi 870-BL rups schaarhoogwerker is naar keuze leverbaar met een Honda iGX390 benzine motor of een Hatz 1B40 diesel motor. 

 

Extra uitvoeringen 

Bi-Energy 

Er is een hybride Bi-Energy rups schaarhoogwerker mogelijk. Deze heeft een 24V Lithium accupakket met een Honda IGX 390 benzine motor of diesel motor. Met de Lithium batterij kan ongeveer zes uur worden gewerkt op volle capaciteit.


EVO

Naast de hybride machine is er ook een EVO uitvoering mogelijk. De 870-BL EVO rups schaarhoogwerker heeft onder andere een extra sterke diesel motor en continu bi-levelingsysteem.


BL bi-levelingsysteem

Met de BL reeks biedt Almac rups schaarhoogwerkers met het unieke bi-levellingsysteem. Deze rupsschaarhoogwerkers hebben een nivellerende onderwagen waardoor de machine schuin kan staan, maar het werkplatform altijd horizontaal is. Hierdoor is het mogelijk om met deze machine te werken op steil terrein of oneffen oppervlakken (tot 20° in lengterichting en 15° lateraal). De BL rupsschaarhoogwerkers hebben een Easy Drive-systeem voor extra tractiecontrole en een richtingscontrolesysteem voor hulpbesturing.


Waar andere rupsschaarhoogwerkers vanaf werkhoogte niet kunnen verplaatsen, omdat deze moeten worden gestempeld, kan de Almac Bibi 870-BL vanwege zijn bi-levelling systeem dit wel tot een werkhoogte van 6 meter. De machines uit de BL reeks hoeven namelijk niet te stempelen!

Zoekt u een rups schaarhoogwerker die ook vanaf hoogte is te verplaatsen? De Almac rupsmachines uit de Bibi BL line hebben het unieke bi-levelling systeem. Deze hoeven niet te stempelen en vanaf hoogte rijden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Bibi 870-BL Benzine-Diesel-Hybride

Home  

Bibi 870-BL Benzine-Diesel-Hybride

bottom of page