top of page

 +31 (0)252 285 005

  • Nathalie Koenekoop

Safety Lift is verhuisd van Leimuiden naar Nieuw - Vennep

Updated: May 23, 2022

Safety Lift is verhuisd naar industrieterrein Spoorzicht aan Luzernestraat 52 in Nieuw - Vennep. Wij zijn in 1995 begonnen in Leimuiden als importeur van Hinowa rupsmachines. De oude locatie bood heel lang een goede thuisbasis voor het bedrijf. In de loop van tijd volgde een uitbreiding naast Hinowa met de hoogwerker merken Airo, Almac, Hyrax en Socage. Omdat Safety Lift klanten naast de verkoop, onderhoud- en service verlening ook een huurmogelijkheid wilde bieden is zes jaar geleden Safety Rent opgericht. De bedrijven opereerden vanuit dezelfde locatie in Leimuiden.


Safety Lift in Nieuw-Vennep

Met alle uitbreidingen en bijkomende groei hierdoor zijn wij langzaam uit het pand in Leimuiden gegroeid. De werkruimte werd steeds kleiner. Tijdens het onderzoeken naar nieuwe mogelijkheden kwam naar voren dat nieuwbouw waardevolle lange termijn oplossingen bood. Wij kwamen na zoeken uit op een mooie nieuwbouw locatie in Nieuw – Vennep. Vorig jaar is gestart met de bouw van een nieuw pand op deze plaats en in januari is begonnen met verhuizen.


Met trots zijn wij vanaf 1 februari 2022 officieel gevestigd aan de Luzerne straat 52 in Nieuw - Vennep. Er wordt binnen nog hard gewerkt aan de laatste werkzaamheden om alles helemaal naar wens in te kunnen richten. Op de nieuwe werklocatie hebben wij straks een vernieuwde ruime werkplaats voor verplichte keuringen, service en onderhoudswerkzaamheden aan hoogwerkers, een groot onderdelenmagazijn, opslagruimte voor machines, een trainingsruimte voor theorie- en praktijk cursussen en een ruime kantoortuin met daarbij ook losse kantoorruimtes.


Safety Lift biedt een breed aanbod verschillende soorten hoogwerkers. Voor bijna elke hoogte klus hebben wij een passende machine. Wij hopen vanaf de nieuwe locatie in Nieuw - Vennep veel bedrijven van dienst te kunnen zijn met onze hoogwerker services.Comments


Commenting has been turned off.

Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page