top of page

 +31 (0)252 285 005

  • Nathalie Koenekoop

Voordelen Hinowa LightLift 18.80 Performance IIIS spinhoogwerker

Updated: Jan 30

De nieuwe Hinowa LightLift 18.80 Performance IIIS werd al uitgebreid gepresenteerd op de Bauma in München. De spinhoogwerker is een mooie aanvulling op de reeds bestaande LightLift 17.75 en 20.10 Performance machines en biedt veel voordelen.


Compacte afmetingen met een grote capaciteit De LightLift 18.80 Performance IIIS spinhoogwerker heeft compacte transportafmetingen waarmee de machine gemakkelijk onder enkele deuropeningen past. De hoogwerker heeft daarnaast een geringe stabilisatieruimte van 2,92 x 2,93 meter, ideaal voor op krappe plekken. Ondanks de compacte afmetingen heeft de spinhoogwerker een grote capaciteit met een werkhoogte van 18,50 meter met zijdelings bereik van 7,80 meter. De machine is voorzien van de vertrouwde Performance werkbak met een capaciteit van 230 kg.

Duurzaam De spinhoogwerker kan worden geleverd met een emissie arme benzine of diesel motor met 230V elektra, maar ook in een volledige duurzame Lithium uitvoering, of Bi-energie uitvoering met diesel motor en Lithium accu pakket.

Zelf vervoeren ​​​​​​​Alle uitvoeringen van de LightLift 18.80 kunnen worden vervoerd op een daarvoor geschikte aanhanger achter uw auto, ook de Lithium en Bi-energy uitvoering. Ideaal als u op een werkdag op meerdere locaties werkt.

Veilig De spinhoogwerker heeft de vertrouwde en gebruikersvriendelijke Hinowa Performance afstandsbediening, met als extra de functies auto-stabilisatie en go-home.

De mast is zo ontworpen dat de kabels hierbinnen zijn verwerkt. Er is geen risico meer dat de snoeren ergens blijven haken of worden beschadigd tijdens de werkzaamheden.

Optioneel De hoogwerker kan worden uitgerust met een radiografische afstandsbediening in plaats van de afstandsbediening op snoer. Het voordeel hiervan is dat de machine flexibeler kan worden bedient in krappe ruimten.


Lees alle technische specificaties over deze nieuwe Hinowa hoogwerker.


Commentaires


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page