top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 37DJ Speed Vrachtwagen hoogwerker Diesel

Safety lift heeft een breed aanbod vrachtwagen hoogwerkers te koop, zoals bijvoorbeeld deze 37 meter vrachtwagen hoogwerker met kniktelecoopmast en jib. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 37,30 meter en reikwijdte van 23 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 37DJ Speed Vrachtwagen hoogwerker Diesel

Vrachtwagen hoogwerkers

Safety Lift heeft naast autohoogwerkers ook vrachtwagen hoogwerkers te koop van Socage, zelfs tot een werkhoogte van 100 meter. De DJ-reeks van Socage zijn kniktelescoop hoogwerkers met Jib, de TJ reeks van Socage zijn telescoop hoogwerkers met Jib en de TJJ reeks van Socage zijn telescoop hoogwerkers met dubbele Jib.


Socage ForSte 37DJ Speed vrachtwagen hoogwerker

De Socage ForSte 37DJ Speed is een vrachtwagen hoogwerker met een kniktelescoopmast en hydraulische Jib.

Het voordeel van een kniktelescoop mast is het up & over bereik waarmee de operator over objecten kan. Het voordeel van een Jib, wat een extra kleine arm op de mast is, is dat de machine een hiermee een extra scharnierpunt heeft waardoor de bestuurder een groter bewegingsbereik heeft.


De ForSte 37DJ Speed heeft een werkhoogte tot 37,30 meter met een zijdelings bereik van 23 meter en een up & over hoogte van 13 meter. De vrachtwagen hoogwerker is voorzien van de Speed stabilisati: met één druk op de knop kan de machine stabiliseren, of de stempels weer binnenhalen.


Als u de machine voor een korte periode nodig heeft kunt u de Socage 37DJ vrachtwagen hoogwerker huren bij Safety Rent.


Werkbak

De werkbak heeft een maximale capaciteit van 300 kg en is 2 x 0,80 meter. De werkbak is voorzien van een 230V stopcontact, kan 90º + 90º draaien en heeft een lastbegrenzer.


Speed H + H functie

De vrachtwagen hoogwerker heeft H + H stempelen. De stempelpoten staan vast en stempelen binnen de ruimte van de wagen. De stabilisatieruimte blijft hiermee zeer gering.

De machine kan heeft een automatische stempelfunctie en dit kan dit vanaf de grond en vanuit de werkmand. Ook kunnen de stempels met een snel-functie weer worden ingeklapt.


Vrachtwagen chassis

Om te kunnen rijden met de vrachtwagen hoogwerker is een C-rijbewijs nodig. De hoogwerker wordt vanuit de fabriek standaard op een Iveco of Isuzu vrachtwagen  (≥ 18 ton) gebouwd. Mochten er wensen zijn voor een specifiek merk  vrachtwagen kunnen wij controleren of dit mogelijk is. 


Safety Lift auto- en vrachtwagen hoogwerkers

Safety Lift heeft diverse vrachtwagen hoogwerkers  te koop, variërend tot zelfs 100 meter werkhoogte. De 37DJ is een vrachtwagen hoogwerker met een kniktelescoopmast. Naast deze 37 meter vrachtwagen hoogwerker met telescoopmast die wij te koop hebben wij ook een 32 meter vrachtwagen hoogwerker met telescoopmast in ons assortiment. Onze andere vrachtwagen hoogwerkers heb allemaal een telescoopmast met Jib en sommigen zelfs met dubbele Jib, zie ons totaalovericht auto- en vrachtwagen hoogwerkers.


Specificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Kniktelescoop mast met JIB

37,30 meter

23 meter

13 meter

Diesel
Op Iveco vrachtwagen chassis

300 kg

2.000 x 800 mm

7,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Speed functie met vaste stempelpoten (H + H)

C

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties en lastdiagram

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page