+31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 75TJJ Vrachtwagen hoogwerker Diesel

Socage ForSte 75TJJ telescoop vrachtwagen hoogwerker met dubbele JIB

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 75TJJ Vrachtwagen hoogwerker Diesel

Socage ForSte 75TJJ telescoop vrachtwagen hoogwerker met dubbele JIB

De Socage ForSte 75TJJ is een telescoop hoogwerker met dubbele JIB die geïnstalleerd kan worden op vrachtwagens vanaf 32 ton. Dit model is uitgerust met een tweede JIB arm waarmee deze machine manoeuvres kan uitvoeren die niet mogelijk zouden zijn met een hoogwerker die is uitgerust met slechts één JIB. 


De ForSte 75TJJ is de hoogste vrachtwagen hoogwerker van Socage en heeft een werkhoogte van 74,50 meter met een zijdelings bereik van 40 meter. De werkbak is van aluminium en heeft een draagvermogen van 600 kg (voor 6 personen en gereedschap) met een minimale afmeting van 2300 x 900 x 1100 mm. De werkbak kan hydraulisch worden uitgeschoven naar 3600 mm voor extra werkruimte. De werkbak is voorzien van een bedieningsconsole en een lastbegrenzer. 


De Socage 39TJJ wordt standaard geleverd met een stabilisatie systeem met meerdere zones waarmee de bestuurder kan kiezen tussen verschillende positioneringsopties, afhankelijk van de beschikbare ruimte voor het voertuig.

De achter stabilisatoren bestaan uit 2 hydraulische uitschuifdelen die het stabilisatiegebied vergroten en daarmee de maximale prestatie van het materieel.


Een LCD-display op het bedieningspaneel stelt de operator in staat om verschillende informatie direct te controleren zoals bijvoorbeeld het werkgebied in 2D, de status van de begrenzer, de status van de stabilisatoren.


Socage bouwthoogwerkers met een groot zijdelings werkbereik die op meerdere merken wagens en gewichtsklassen gemonteerd kunnen worden.


De 75TJJ hoogwerker kan ook worden gebruikt als kraan. De hoogwerker kan bij verwijdering van de werkmand worden uitgerust met een op de JIB gemonteerde hydraulische lier en heeft een draagcapaciteit van 900 / 1500 kg


Specificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Telescoop mast met dubbele JIB

74,50 meter

40 meter

n.v.t

Diesel
Op Iveco vrachtwagen chassis

600 kg

2.300/3.600 x 900 x 1.100 mm
Hydraulisch uitschuifbaar

32 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Multi-zone stabilisatie (HE + HE stempels)

C

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties en lastdiagram

download icon

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.