top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 75TJJ Vrachtwagen hoogwerker Diesel

Een vrachtwagen hoogwerker leasen? Socage heeft vrachtwagen hoogwerkers tot 100 meter werkhoogte. De 75TJJ heeft een telescoopmast met een werkhoogte van 74,50 meter met 40 meter reikwijdte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 75TJJ Vrachtwagen hoogwerker Diesel

Ontdek de Socage 75TJJ: Een veelzijdige vrachtwagen hoogwerker voor uw werkzaamheden op hoogte

Bent u op zoek naar een vrachtwagen hoogwerker met grote capaciteit voor uw bedrijf? Ontdek de Socage Forste 75TJJ - een indrukwekkende vrachtwagen hoogwerker die perfect is afgestemd op uw behoeften. Met zijn krachtige dieselmotor en geavanceerde functionaliteiten is deze machine een ideale keuze voor allerlei werkzaamheden op hoogte.


Dankzij de innovatieve technologieën biedt de Socage Forste 75TJJ vrachtwagen hoogwerker goede prestaties en veiligheid tijdens uw hoogteklussen. Met een indrukwekkende werkhoogte en groot zijdelings werkbereik biedt deze machine maximale flexibiliteit en toegankelijkheid, zelfs op moeilijk bereikbare hoge locaties.


Socage 75TJJ Vrachtwagen hoogwerker

De Socage ForSte 75TJJ is een telescoop hoogwerker met een dubbele JIB die geïnstalleerd kan worden op vrachtwagens vanaf 32 ton. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 74,50 meter met een zijdelings bereik van 40 meter. De werkbak is van aluminium en heeft een draagvermogen van 600 kg (voor 6 personen en gereedschap) met een minimale afmeting van 2300 x 900 x 1100 mm. De werkbak kan hydraulisch worden uitgeschoven naar 3600 mm voor extra werkruimte. De werkbak is voorzien van een bedieningsconsole en een lastbegrenzer. De hoogwerker heeft een intercom met koptelefoon voor communicatie vanuit de werkbak met de vloer.


Multi-zone stabilisatie

Ontdek de voordelen van de flexibele multi-zone stabilisatie met de Socage TJJ-serie vrachtwagens. Met dit systeem kunt u moeiteloos werken met verschillende stempelstanden, afhankelijk van de beschikbare ruimte. In de smalle stand ervaart u de vrijheid zonder extra stabilisatieruimte nodig te hebben en bij voldoende ruimte kunt u in de breedste stempelstand met volledige capaciteit werken. Beheers in elke omgeving het ultieme stabilisatiegemak van de Socage TJJ-serie vrachtwagens.


Vrachtwagen hoogwerker als kraan gebruiken

De 75TJJ vrachtwagen hoogwerker is een veelzijdige machine en kan ook worden gebruikt als kraan. De machine kan bij verwijdering van de werkbak worden uitgerust met een op de JIB gemonteerde hydraulische lier en heeft een draagcapaciteit van 900 / 1500 kg.


Vrachtwagen hoogwerker leasen

U kunt deze vrachtwagen hoogwerker leasen. Bij Safety Lift begrijpen we dat investeringen in bedrijfsmiddelen grote uitgaven kunnen zijn. Wij werken samen met een leasemaatschappij om u te kunnen helpen de juiste oplossing vinden voor uw financiering. Met een passend leaseplan kunt u uw budget beter beheren en toch profiteren van de geavanceerde eigenschappen van deze hoogwerker.

Kies voor de Socage Forste 75TJJ vrachtwagen hoogwerker en geniet van de perfecte combinatie van prestatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze leasingopties en hoe deze machine uw hoogteklussen kan vereenvoudigen.


Socage TJJ serie vrachtwagen hoogwerkers

Bij Safety Lift bieden we een breed scala aan hoogwerkers die aan verschillende werkhoogte- en reikwijdtevereisten voldoen. Ontdek bijvoorbeeld ook onze andere indrukwekkende vrachtwagen hoogwerkers uit de TJJ serie met werkhoogten tot zelfs 100 meter. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze modellen en hoe ze kunnen voldoen aan uw specifieke behoeften:


Specificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Telescoop mast met dubbele JIB

74,50 meter

40 meter

n.v.t

Diesel
Op Iveco vrachtwagen chassis

600 kg

2.300/3.600 x 900 x 1.100 mm
Hydraulisch uitschuifbaar

32 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Multi-zone stabilisatie (HE + HE stempels)

C

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties en lastdiagram Socage 75TJJ vrachtwagen hoogwerker

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page