top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Dumpers  

Hinowa HS1102 Minidumper Diesel

De mini dumper diesel HS1102 heeft een draagvermogen van 700 kg. De ideale rupsdumper voor tuinmannen, landbouwbedrijven, bouwbedrijven en tuinontwerpers.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa HS1102 Minidumper Diesel

Hinowa HS1102 Mini dumper Diesel

De Hinowa rups mini dumper HS1102 biedt uitzonderlijke werkprestaties en is onder andere zeer geschikt voor tuin en bouwbedrijven.


Deze uitvoering is ondanks zijn grotere motorvermogen nog steeds compact met zijn breedte van 758 mm (mogelijke verbreding tot 1058 mm) en lengt van 2127 mm (1911 mm bij dichtgeklapt sta plateau). De verbredende versie is voorzien van een hydraulisch systeem om het onderstel te verbreden.


Door zijn rupsbanden kan met de Hinowa mini dumper worden gewerkt op oneffen, modderige, zanderige en aflopende grond. Het maximale laadvermogen bedraagt 700 kg.


De Hinowa HS1102 heeft een diesel tweecilinder motor en is hiermee krachtiger dan de lagere HS versies. Hierdoor is deze rups mini dumper uiterst geschikt voor intensief en doorlopend werk.


Uitvoeringen

Deze machine is leverbaar in de volgende uitvoeringen:

• Dumperbak; met deze standaard uitvoering dumperbak is het verplaatsen van aarde eenvoudig.

• Zelfladende bak; met de zelfladende bak is het laden en lossen van grond een stuk lichter.

De Hinowa HS1102 is ideaal voor tuinmannen, landbouwbedrijven, bouwbedrijven, ontwerpers, architecten en ingenieurs.


Specifieke kenmerken

• Maximaal laadvermogen van 700 kg.

• Door de watergekoelde tweecilinder Kubota motor van 14,5 pk is het mogelijk om intensief en langdurig met de machine te werken.

•  Men kan in zeer warme klimaten werken dankzij het lage verbruik, het royale werkmoment en de grote tankinhoud.

• Het betrouwbare hydraulische systeem zorgt voor een verbazingwekkende wendbaarheid in krappe ruimtes, waardoor nauwkeurige bewegingen mogelijk zijn en er op smalle en moeilijk bereikbare plaatsen gewerkt kan worden.

• Een betrouwbaar systeem van hydraulisch gestuurde tegenover elkaar liggende zuigers die het onderstel verbreden, biedt een maximale zijdelingse stabiliteit, zelfs bij gebruik op hellingen en op ruw terrein.

• Verbreedbaar onderstel 758 - 1058 mm.

• Het contact van het onderstel met het terrein over een lengte van 894 mm, maakt een optimale verdeling van het gewicht mogelijk, waarbij de druk op de bodem ook bij volle belasting laag blijft.

• De nieuwe behuizing is zodanig ontworpen met een verbeterde toegang tot de motor en onderhoud aan de mini dumper een stuk gemakkelijker maakt.

• Rijsnelheid 2,5 - 4,1 km/u.


Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Capaciteit:
Inhoud bak:
Maximaal laadvolume:
Hellend vlak:

Hinowa

Diesel
Kubota Z 602 motor

700 kg

0,29 m3

0,34 m3

20° (36,4%)

Onderstel:
Gewicht:

758 - 1058 mm (verstelbaar)

720 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties HS1102

Brochure

Brochure alle Hinowa mini dumpers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding HS1102

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa mini dumper en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page