top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Dumpers  

Hinowa HS1103 Minidumper Diesel

Haal het beste uit uw projecten met de Hinowa mini rupsdumper HS1103. Ontdek de kracht van deze robuuste diesel machine met 1000 kg laadvermogen en unieke zijwaartse losmogelijkheid. Ideaal voor tuin, landbouw en bouw. Lees meer over de veelzijdige mini rupsdumper.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa HS1103 Minidumper Diesel

Hinowa rupsdumpers


Mini rupsdumpers lossen aan de voorkant, maar de Hinowa HS1103 heeft als bijzonder voordeel dat hij ook zijwaarts kan lossen, waardoor snel kan worden gelost.


Mini rupsdumper HS1103


De compacte en krachtige mini rupsdumper HS1103 is ontwikkeld om materialen snel te kunnen lossen en uitgerust met een dumperbak die aan twee kanten 180° kan draaien (+/-  90°), waardoor de machine zijwaarts kan lossen. De machine heeft een maximaal laadvermogen van 1000 kg met een bakinhoud van 0,52 m3 en is hiermee de ideale machine voor werken op bouwplaatsen.


Met slechts een breedte van 990 mm kan de mini rupsdumper door smalle doorgangen zoals deuren en poorten. En met een draagvermogen van 1000 kg is de HS1103 een compacte en extreem krachtige machine voor het verplaatsen van grond en andere materialen. De geoptimaliseerde motorkap zorgt voor een gemakkelijke toegang voor service en onderhoudswerkzaamheden aan de machine.

Alle Hinowa mini rupsdumpers uit de HS reeks hebben rupsmanden, waarmee kan worden gewerkt op oneffen, modderige, zanderige en aflopende grond.


Verbrandingsmotor

De mini rupsdumper HS1103 heeft meer vermogen (20 pk) dan de kleinere modellen uit de HS reeks omdat deze is uitgevoerd met een driecilinder, vloeistof gekoelde Kubota dieselmotor.


Specifieke kenmerken mini rupsdumper HS1103

• Draaibare bak 180° (+/- 90°)

• Uitgerust met vloeistof gekoelde driecilinder Kubota dieselmotor

• Snelheid van 2,6 km/u en 5 km/u

• Robuust ontwerp van de rupsbanden voor een laag verbruik en een ange levensduur

De Hinowa rupsdumper HS1103 is zeer geschikt voor tuin, landbouw en bouwwerkzaamheden, werk in tunnels en vervoer op de boerderij.


Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Capaciteit:
Inhoud bak:
Maximaal laadvolume:
Hellend vlak:

Hinowa

Diesel
Kubota D 722 motor

1000 kg

0,44 m3

0,52 m3

20° (36,4%)

Onderstel:
Gewicht:

990 mm

970 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties HS1103

Brochure

Brochure alle Hinowa mini dumpers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding HS1103

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa mini dumper en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page