top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Dumpers  

Hinowa TX3005 Dumper Diesel

De Hinowa TX3005 transporter is de grootste diesel rupsdumper uit ons assortiment. De machine heeft een krachtige diesel motor en een draagvermogen van 2875 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa TX3005 Dumper Diesel

Hinowa rupsdumper diesel TX3005


De Transporter TX3005 met een draagvermogen van 2.750 kg is onze grootste diesel rupsdumper en een goede aanvulling op de betrouwbare dumpers uit de HS-reeks van Hinowa.  De machine heeft 320 mm brede rupsbanden die worden opgespannen door een vetcilinder. Ze verminderen de bodemdruk en belasting aan de basis, waardoor schade aan de ondergrond op kritieke momenten wordt vermeden. Hierdoor is deze machine zeer geschikt voor werkzaamheden op oneffen, modderige, zanderige of hellende grond. Een andere machine kan bij dezelfde werkzaamheden op deze ondergronden in de grond zakken, maar dit gebeurt niet bij de Transporter TX3005 rupsdumper.


De Hinowa rupsdumper TX3005 is met name geschikt voor activiteiten in de landschapsarchitectuur, bouwwerkzaamheden, werken in tunnels en landbouwtransport.


Kubota diesel motor


De rupsdumper heeft een vermogen van bijna 50pk door de 4-cilinder Kubota dieselmotor en kan een snelheid van 11 m/u bereiken waarbij hij met succes hellingen van 20 ° (36,4%) aanpakt.


Kenmerken Transporter TX3005


De TX3005 rupsdumper heeft een roterende dumperbak met een rotatie tot 180° om niet alleen aan de voorkant, maar ook zijwaarts te kunnen lossen en een laadvolume van 1,49 m3  met een laadgewicht tot 2875 kg. Daarnaast heeft de machine een videocamera die aan de achterkant van de cabine is geïnstalleerd, waardoor u veilig achteruit kunt rijden zonder het risico te lopen tegen voorwerpen of personen aan te lopen. De beelden worden duidelijk weergegeven op de monitor bij de joystick. De machine heeft een gebruikersvriendelijke joystick bediening en de stoelzitting kan worden gedraaid naar de rijrichting.


Extra opties


Er zijn een aantal optionele apparaten, zoals een dubbel CANBus-gaspedaal dat het gemakkelijker maakt om de machine te besturen tijdens het rijden, vier extra werklampen, en een veiligheidsbaken.

 


Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Capaciteit:
Inhoud bak:
Maximaal laadvolume:
Hellend vlak:

Hinowa

Diesel
Kubota motor

2875 kg

1,09 m3

1,49 m3

20° (36,4%)

Onderstel:
Gewicht:

1.550 mm

2750 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties TX3005

Brochure

Brochure alle Hinowa mini dumpers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding NL TX3005

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa mini dumper en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page