top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGA12ACK Elektrisch Masthoogwerker

De XGA12ACK masthoogwerker van XCMG is elektrisch en heeft een werkhoogte van 11,60 meter met een reikwijdte van 6,85 meter. Ideaal voor diverse magazijnwerkzaamheden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGA12ACK Elektrisch Masthoogwerker

XCMG masthoogwerker XGA12ACK

Efficiëntie en Veiligheid Gecombineerd

Ontdek de kracht van de XGA12ACK, een indrukwekkende elektrische masthoogwerker die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid. Met een indrukwekkende werkhoogte van 11,60 meter en een platformhoogte van 9,60 meter, biedt deze hoogwerker de ideale oplossing voor diverse werkzaamheden op hoogte.


Belangrijkste Kenmerken

Met een werkhoogte van 11,60 meter, reikwijdte van 6,85 meter en een werkplatformcapaciteit van 230 kg, levert de XGA12ACK goede prestaties voor diverse werkzaamheden. Het ruime werkplatform met afmetingen van 1170 x 760 x 1150 biedt voldoende ruimte en comfort, waardoor uw personeel efficiënt en veilig kan werken op hoogte.


Dankzij de 160 graden platformrotatie en een klimvermogen van 35% is deze masthoogwerker in staat om moeiteloos manoeuvres uit te voeren. Het tilt-alarm en de claxon zorgen voor extra veiligheid, waardoor uw werknemers altijd op de hoogte zijn van de werkstatus en mogelijke gevaren.


Elektrische Kracht en Duurzaamheid

De XGA 12ACK wordt aangedreven door een 48V/400Ah batterij, ondersteund door een krachtige 48V/35A lader. Deze elektrische aandrijving maakt niet alleen emissievrij werken mogelijk, maar biedt ook een goede energiebron voor langdurige inzet op de werkplek.


Extra Opties voor Uitgebreide Functionaliteit

Verrijk de masthoogwerker naar wens met de mogelijkheid om uit te breiden met de volgende extra opties:

  • Gereedschapsboks

  • Stroomkabel naar de werkbak

  • Luchtleiding naar het platform

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platform capaciteit:

XCMG

Elektrisch
48V/400Ah accu pakket

11,60 m

6,85 m

230 kg

Gewicht:

6.600 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties masthoogwerker XGA12ACK

Specificaties

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page