top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Autohoogwerker 23 meter Socage 23T 2019

Goed onderhouden occasion autohoogwerker Socage 23T met bouwjaar 2019. De wagen onder de hoogwerker is een Iveco Daily. De werkhoogte van de machine is 23 meter met een reikwijdte van 13,50 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Autohoogwerker 23 meter Socage 23T 2019

Occasion autohoogwerker Socage 23T eXtreme 2019


Wij bieden een Socage 23T eXtreme occasion autohoogwerker aan uit onze huurvloot. De machine is technisch goed onderhouden en heeft bouwjaar 2019. De machine heeft een telescoopmast met een werkhoogte van 23,10 meter en zijdelings bereik van 13,50 meter. De werkmand heeft een capaciteit van 300 kg en kan naar beide kanten 90°draaien.


Hoogwerker op Iveco  Daily

De auto chassis onder de hoogwerker is een Iveco Daily 35-120 en de wagen heeft een diesel verbrandingsmotor. Het kenteken van de wagen is VBD-22G. Het totaalgewicht van de machine is ca. 3400 kg (GVV 3,5 ton). Om in de Socage 23T eXtreme te kunnen rijden is een B-rijbewijs nodig.


Full option hoogwerker

De wagen is voorzien van een airco en radio met CD speler. Verder is de 23T eXtreme autohoogwerker een full option en is voorzien van onderstaande opties:

  • Stempelautomaat

  • Variabele afstempeling

  • Go home functie

  • Stempelen vanuit de werkbak

  • Draaibare werkbak

  • Zwaailampen

  • Kunststof opbergboks


Inclusief

Socage occasion autohoogwerkers leveren wij inclusief een technische onderhoudsbeurt met nieuwe Safety Check keuring. U ontvangt het bijbehorende hoogwerkerboek. Bij de machine horen vier stempelplaten.


Onze occasion machines zijn in overleg beschikbaar voor demonstratie bij ons op de zaak, of bij u op locatie. Heeft u interesse in deze occasion autohoogwerker of heeft u nog verdere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag.


Importeur Socage

Wij zijn importeur van diverse hoogwerker merken en bieden naast occasion autohoogwerkers een uitgebreid aanbod nieuwe machines. Bij Safety Rent kunt u diverse type hoogwerkers huren. Voor uw hoogte klus bieden wij een passende machine!

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Socage

23T

2019

Diesel

GVV 3,5 ton / Rijbewijs B

23

13.50

300 kg

Iveco Daily 35-120

Goed

Netjes

530

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Referentie: H604

Kilometerstand:

7450

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties autohoogwerker 23T

Specificaties en werkdiagram

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page