top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa GoldLift 1470
14 meter 2006

De GoldLift 14.70 is nog steeds een geliefde spinhoogwerker. De machine is licht en compact met een lage bodemdruk en zowel voor binnen als buiten een ideale machine. Deze occasion Hinowa GoldLift 14.70 is verkocht., maar wij hebben regelmatig GoldLift spinhoogwerkers in ons occasion aanbod. Bekijk ons huidige aanbod, of neem contact met ons op.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa GoldLift 1470
14 meter 2006

Occasion Hinowa GoldLift 14.70 spinhoogwerkers


Deze Hinowa Goldlift spinhoogwerker is verkocht. Heeft u gezien dat wij meerdere  occasion Hinowa GoldLift spinhoogwerkers aanbieden:


Hinowa GoldLift 14.70 spinhoogwerker met bouwjaar 2006

Safety Lift biedt hierbij een Hinowa Goldlift 14.70 spinhoogwerker aan met bouwjaar 2006. De urenstand staat op 2895. De hoogwerker heeft een benzine motor en kan ook via een verlengsnoer op elektra werken. Voor aflevering geven wij een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe Safety-Check keuring.

De Hinowa GoldLift 14.70 heeft een werkhoogte van 14 meter met een zijdelings bereik van 7 meter. De werkbak heeft een draagcapaciteit van 120/200 kg* (*afhankelijk van werkhoogte zie specificatieblad bij downloads).


Hinowa GoldLift 14.70

De Hinowa Goldlift 14.70 is een geliefde en betrouwbare spinhoogwerker. Hinowa is in 2004 met een verbeterde Goldllift 14.70 versie uitgekomen. Zo is de draaikrans van de machine vergroot voor meer werkhoogte stabiliteit en heeft de mast een beweegbare JIB voor een flexibelere bewegingsruimte vanuit de werkbak. GoldLift spinhoogwerkers zijn compact en licht en kunnen op een daarvoor geschikte aanhanger zelf worden vervoerd om zo gemakkelijk van klus naar klus te rijden. Wij hebben aanhangers voor deze machine in ons aanbod.

De machine past door een enkele deur en heeft een minimale bodemdruk, hiermee ideaal voor binnen werkzaamheden. De spin is ook geschikt voor buiten. Omdat de hoogwerker op rupsen staat, kan deze buiten naast vlakke ondergrond ook over oneffen en onverharde ondergrond verplaatsen.


Importeur Hinowa

Hinowa Nederland is in 1995 begonnen. Omdat er meerdere hoogwerker merken in het assortiment zijn gekomen is Safety Lift hieruit ontstaan. Safety Lift is heden importeur van Hinowa rupsmachines; spinhoogwerkers, dumpers, rupsheftrucks en rupsonderstellen, Socage; auto- en vrachtwagen hoogwerkers en Airo hoogwerkers; schaarhoogwerkers en zelfrijders. Daarnaast hebben wij ook hoogwerkers van Almac, Hyrax en Palazzani in ons assortiment.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

GoldLift 14.70

2006

Benzine motor met 230V elektra

1.700 kg

14

7

200 / 120 kg*

Non-marking rupsbanden

Goed

Gebruikt

2895

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Werkhoogte en reikwijdte afhankelijk van capaciteit 200 of 120 kg

Kilometerstand:

2895

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa GoldLift 14.70

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page