top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa LightLift 23.12
23 meter 2009

Ontdek de kracht van onze occasion Hinowa spinhoogwerkers. Bereik nieuwe hoogten met betrouwbaarheid en efficiëntie, zoals bijvoorbeeld met deze LightLift 23.12 uit 2009.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa LightLift 23.12
23 meter 2009

Deze machine is verkocht.


Occasion Hinowa LightLift 23.12 spinhoogwerker met bouwjaar 2009

Hierbij bieden wij een mooie occasion Hinowa LightLift 23.12 met bouwjaar 2009 aan. De machine heeft reeds een onderhoudsbeurt gehad en is hierdoor snel leverbaar.


Met een maximale werkhoogte van 23,20 meter en een zijdelings bereik van 11,40 meter biedt deze hoogwerker toegang tot moeilijk bereikbare plekken. De machine heeft een Honda benzine motor en 230V elektra motor. Of het nu gaat om het bereiken van hoge plafonds, het snoeien van boomtoppen of het installeren van elektrische bedrading, met deze Hinowa spinhoogwerker kunt u veilig werken.


Deze specifieke Hinowa spinhoogwerker is een occasion, wat betekent dat u kunt profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De machine is zorgvuldig geïnspecteerd en onderhouden, en wordt geleverd met gedetailleerde servicegeschiedenis. Dit stelt u in staat om direct aan de slag te gaan zonder concessies te doen aan de kwaliteit of betrouwbaarheid van uw machine.


De hoogwerker heeft reeds een onderhoudsbeurt gehad en zal een nieuwe safety check keuring krijgen voor levering. U ontvangt bij de machine het hoogwerkerboek, een verlengsnoer voor de elektra motor, en 4 stempelplaten.


Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze mooie occasion spinhoogwerker om een bezichtiging of demo te regelen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw projecten met gemak en efficiëntie.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

LightLift 23.12

2009

Benzine met 230V

3.000 kg

23.2

11

200 kg

Verstelbaar onderstel: 980 - 1280 mm

Goed

Gebruikt

3127

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* prijs op aanvraag

Kilometerstand:

3127

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLIft 23.12

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page