top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Palazzani XTJ-32
32 meter 2016

Hierbij bieden wij een goed onderhouden occasion Palazzani XTJ-32 spinhoogwerker aan. De XTJ-32 is een indrukwekkende telescoop spinhoogwerker die goed is afgestemd op diverse bouw- en onderhoudstoepassingen. Met een indrukwekkende werkhoogte van 32 meter, een ondergronds bereik van 4 meter en een zijdelings bereik van 14,30 meter, biedt deze hoogwerker toegang tot zelfs lastigere bereikbare locaties.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Palazzani XTJ-32
32 meter 2016

Krachtige en veelzijdige Palazzani XTJ-32 Telescoop Spinhoogwerker

De Palazzani XTJ-32 is een indrukwekkende telescoop spinhoogwerker die goed is afgestemd op diverse bouw- en onderhoudstoepassingen. Met een indrukwekkende werkhoogte van 32 meter, een ondergronds bereik van 4 meter en een zijdelings bereik van 14,30 meter, biedt deze hoogwerker toegang tot zelfs lastigere bereikbare locaties.


Uitgebreide Functionaliteit voor Efficiënt Werken

Met een platformcapaciteit van 120 kg op volle hoogte en een opmerkelijke 330 kg bij beperkte hoogte (zie werkdiagram) biedt de Palazzani XTJ-32 spinhoogwerker niet alleen grote hoogte, maar ook veelzijdigheid. Bovendien kan deze hoogwerker worden omgebouwd tot een kraan, waardoor het een nog breder scala aan toepassingen mogelijk maakt.


Betrouwbaarheid en Veiligheid Ingebouwd

De Palazzani XTJ-32 wordt aangedreven door een krachtige dieselmotor, maar kan ook naadloos overschakelen naar elektriciteit via een verlengsnoer, wat zorgt voor flexibiliteit op de werklocatie. Veiligheid staat voorop bij Palazzani, met functies zoals een noodstopknop en lastbegrenzer die de gebruiker beschermen in diverse werkomstandigheden.


Topkwaliteit uit Onze Huurvloot

Als onderdeel van de Safety Rent huurvloot is deze Palazzani spinhoogwerker in uitstekende staat, altijd goed onderhouden en voorzien van jaarlijkse veiligheidskeuringen.
De laatste urenstand is 1300 uur, maar de machine wordt nog gebruikt en deze stand kan iets oplopen.

De machine wordt geleverd in een blauwe kleur en krijgt na aankoop een nieuwe onderhoudsbeurt inclusief veiligheidskeuring, en kunnen een passende garantie geven. Ook leveren wij een verlengsnoer voor de elektrische aandrijving mee.


Optionele Accessoires voor Verbeterde Functionaliteit

Optioneel kunnen wij accessoires zoals een lier en een 1-persoonswerkbak meeleveren, waardoor de functionaliteit van de hoogwerker verder wordt uitgebreid om aan uw specifieke behoeften te voldoen.Met de Palazzani XTJ-32 kiest u voor een krachtige en betrouwbare partner voor al uw hoogtewerkzaamheden, ondersteund door de expertise en betrouwbaarheid van Safety Lift.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Overige

XTJ 32

2016

Diesel met elektra

5.940

32

14.3

120 / 330 kg *

Rupsbanden

Goed

Goed

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Capaciteit werkbak als volgt:
120 kg bij 20 - 32 meter
230 kg bij 6 - 20 meter
330 kg tot 6 meter

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Palazzani XTJ-32

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page