top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Zelfrijder 23 meter diesel
Airo A23 JRTD 2016

Airo zelfrijdende hoogwerker type A23 JRTD met bouwjaar 2016. De machine komt uit onze huurvloot en is in technisch goede onderhouden. De kleur van deze machine is blauw, RAL kleur 5017.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Zelfrijder 23 meter diesel
Airo A23 JRTD 2016

Airo A23 JRTD zelfrijder

Deze zelfrijdende hoogwerker van Airo, type A23 JRTD met bouwjaar 2016 kunt u bij ons kopen. De zelfrijder komt uit onze huurvloot en is in technisch goede staat. De kleur van deze machine is blauw, RAL kleur 5017.


De A23 JRTD is een diesel zelfrijder met knikarm en heeft een sterke diesel motor met vierwielaandrijving. Het totaalgewicht van de machine is 14.300 kg. De machine heeft een werkhoogte van 23,10 meter en reikwijdte van 13,90 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg en is voorzien van een lastbegrenzer. De zelfrijder kan op hoogte worden verreden.


Inclusief

De occasion zelfrijdende hoogwerker leveren wij met een nieuwe onderhoudsbeurt inclusief Safety Check keuring, een hoogwerkerboek en een passende garantie. Bij aflevering geven wij een gebruikersinstructie over de machine.

De machine is in overleg beschikbaar voor een demonstratie.


Over ons

Safety Lift is importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers. Wij bieden hiermee een ruim pakket met verschillende soorten hoogwerkers en kunnen deze zelfrijder ook nieuw aanbieden. Naast nieuwe machines hebben wij een ruim aanbod occasion machines. Wij doen onderhoudsbeurten en jaarlijks verplichte Safety Check keuringen in onze werkplaats in Leimuiden / Nieuw - Vennep en storingen oplossen op locatie.

Safety Rent verhuurt diverse soorten hoogwerkers. Zo kunt dit type zelfrijder bijvoorbeeld bij ons huren.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Airo

A23 JRTD

2016

14300 kg

23

13.90

230 kg

goed

Goed

999

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Referentie: H112

Kilometerstand:

0

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties A23 JRTD

Specificaties Airo A23 JRTD

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page