top of page

 +31 (0)252 285 005

  • Nathalie Koenekoop

De nieuwe TeleCrawler 22 on tour door België

Vanaf heden bedient Safety Lift ook rechtstreeks de verhuur bedrijven in België. Onze vertegenwoordiger Paul van Haestregt rijdt op donderdag en vrijdag met de nieuwe TeleCrawler 22 hoogwerker door heel België om de mogelijkheden en voordelen van de machine te laten zien. Uiteraard kunnen wij de machine ook in Nederland op locatie demonstreren.

De Hinowa TeleCrawler 22 is het nieuwste model uit de reeks TeleCrawler telescoop spinhoogwerkers. Ondanks zijn lage eigen gewicht kan de hoogwerker een indrukwekkende hoogte van 22 meter bereiken. Zijn maximale zijdelings werkbereik is 12,40 meter.


Standaard volledig uitgevoerd met

- Go-home functie

- Automatisch af en op stempelen

- Go-back functie (automatisch naar oude positie)

- Variabel stempelen

- Led werkverlichting voor en achter

- Led lampen op de stempelpoten De TeleCrawler 22 is leverbaar met een diesel motor en 230V elektra of in hybride uitvoering (diesel motor en Lithium accu pakket). Er zijn twee modellen, namelijk de 22N en 22S. Voor de 22N hebben wij een passende aanhanger in ons assortiment zodat u de hoogwerker zelf eenvoudig van klus naar klus kunt vervoeren. Lees meer over de Hinowa TeleCrawler 22.

Heeft u interesse in een vrijblijvende demo van de TeleCrawler 22 bij u op de zaak? Meldt u voor de TeleCrawler 22 tour aan via verkoop@safetylift.nl.

Commentaires


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page