top of page

 +31 (0)252 285 005

  • Nathalie Koenekoop

Hinowa is genomineerd voor de IAPA award: Product van het jaar 2023

De nieuwe Hinowa LightLift 40.18 Performance IIIS spinhoogwerker is genomineerd voor product van jaar in de categorie Self-propelled Booms and Atrium Lifts.


Met de LightLift 40.18 breidt Hinowa de range van de Performance spinhoogwerkers uit naar een werkhoogte tot 40,20 meter. De hoogwerker kan daarnaast ook 4 meter onder het maaiveld. De nieuwe spinhoogwerker onderscheidt zich vanwege een grote capaciteit, diverse gemak-functies, compactheid, stabilisatiemogelijkheid in meerdere standen en keuze uit verschillende motoren (ook Lithium of Bi-energy mogelijk). Lees meer over de Hinowa LightLift 40.18. IAPA staat voor International Award for Powered Access en wordt jaarlijks door het IPAF georganiseerd. De Awards zijn gewaardeerde onderscheidingen binnen de hoogwerker branche. De uitreiking voor dit jaar zal plaatsvinden op 20 april 2023 in Berlijn.


Dit is niet de eerste IAPA award voor Hinowa, zo won Hinowa in 2021 een IAPA award voor de destijds nieuwe Hinowa TeleCrawler 13 telescoop spinhoogwerker.

Comments


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page